PİYASALAR

  • BIST 1009549.840.2%
  • ALTIN2489.9040.73%
  • DOLAR32.5040.18%
  • EURO34.8160.29%
  • STERLİN40.6820.33%
  1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu?
Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu?

Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu?

Zalim İstanbul yeni bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam etmeyi planlıyor. Oyucu kadrosu Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay ve Ozan Dolunay gibi deneyimli isimleri kadrosunda barındıran Zalim İstanbul, yeni sezonda heyecan dolu girecek. Peki, Zalim İstanbul yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte, son bölümde yaşananlar hakkında bazı bilgiler 

A+A-

 

ZALİM İSTANBUL'UN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine Zalim İstanbul başlayacaktır. Dizinin 2.sezon ilk bölümünün ise eylül ayının ikinci haftasında başlaması tahmin ediliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Seher ve Agah gördükleri manzarayla dehşetle bakarken Şeniz’in aklında sadece Cenk vardır. Cenk cevabından çok korktuğu soruyla yüzleşmek zorunda kalır.

Ceren’in hamile olması Yılmaz ailesinde büyük deprem yaratır. Şeniz’in Cemre’yi hayatlarından tamamen çıkarmaya yönelik planları işlemektedir. Cemre bebeğin Nedimden olmadığını düşünürken, hiç beklemediği yerden bir gol daha yiyecektir. 

Yaşananlar Cemre’yi Agah’ın gözünde bitirmeye yeterken Cemre’yi asıl acıtan tokat annesinden değil Cenk’ten gelir. Ceren’in nihayet beklediği sosyete düğünü gerçekleşmek üzereyken Seher tarafından bileti kesilen Cemre Nedim’e son kez veda etmeye gider.

Cenk ise ilk kez doğru bir hamleye atıldığı sırada Cemre, Nedim için delice bir karar verecektir.

Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Tarih belli oldu mu?

Zalim İstanbul Dizisi Konusu


Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir slagonu ile yayın hayatına başlayacak Zalim İstanbul dizisinde aslen Artvinli olan zengin iş adamı Agah Karaçay’ın yeğeni Nedim için Artvin’den temiz süt emmiş bir gelin getirmek istemesi ile başlar. Agah Karaçay çok zengindir her türlü imkanı vardır ama yeğeni Nedim tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Agah Karaçay’ın güzel eşi Yeliz oldukça havalı bir İstanbul hanım efendisidir. Oğlu Cenk’i yurt dışında okutan Yeliz Agah’ın yeğeni Nedim’i ise evinde görmek istemez. Seher ise çocukları ile Agah beyin boğaza nazır yalısında işe başlar ve çocukları ile yalının müştemilatında yaşamaya başlar

 

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu


Fikret Kuşkan(Agah Karaçay)
Fikret Kuşkan Türkiye’nin önde gelen ve en çok tanınan oyuncularından biridir. 22 Nisan 1965’de İstanbul’da dünyaya gelen Fikret 54 yaşındadır. Oyunculuğun yanına profesyonel fotoğrafçıdır. Fikret Kuşkan son olarak Kızlarım İçin dizisinde rol almış ve Yaşar karakterine hayta vermiştir ama dizi tutmamıştır. Özellikle Hanımın Çiftliği dizisinde hayat verdiği Orhan karakteri ile sevilen Fikret Kuşkan Babam ve Oğlum filmi ile ödüller olmuştur. Çifte Saadet dizisi Fikret Kuşkan’ın son dönemlerde dizilerde yakaladığı önemli başarılardan biridir.

Mine Tugay (Şeniz)

Mine Tugay 40 yaşında olmasına rağmen Türkiye’nin en güzel kadınlarından biridir. Konya doğumlu olan Mine Tugay İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı oyunculuk mezunudur. Mine Tugay son olarak Paramparça dizisinde Asuman karakterine hayat vermiştir. Medcezir dizisinde hayat verdiği Ender karakteri en önemli rolüdür. Zalim İstanbul dizisinde oğlunu oynayan Ozan Dolunay ile Çilek Kokusu dizisinde de beraber rol almıştır.

Ozan Dolunay(Cenk)
Mehmet Ozan Dolunay 1991 Ankara doğumludur ve 28 yaşının içindedir. Makine mühendisliği okurken oyunculuğa merak salan Mehmet Ozan Dolunay yakışıklılığı ile yapımcıların dikkatini çekmiş ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde hayat verdiği Barış karakteri ile ünlü olmuştur. Son dönemde ise Darısı Başımıza, Lise Devriyesi ve Yüksek Sosyete dizilerinde erkek başrol olarak yer almıştır. Agah Bey ve Şeniz Hanım’ın umarsız yakışıklı oğlu; dikkatleri üzerine çekmek, özellikle babasını kışkırtmak için türlü taşkınlıklar yapan, sorumsuz bir genç. Babasının gücünü babasına karşı kullanan, çapkın bir gençtir. Yakışıklı, sosyetik genç kızların gözdesi. Ancak bu hovardalığının altında, yüreğini paramparça eden ve omuzlarına bir karabasan gibi binen büyük sırrı yatmaktadır. Cenk kalbini sıkıştıran bu gerçeği artık daha fazla taşıyamayacaktır.

 

Berker Güven (Nedim)

Berker Güven 1994 İzmir doğumlu Türk oyunudur. Babam filminde hayat verdiği karakter ile sevilen Berker Güven Vatanım Sensin dizisinde hayat verdiği Aleksi karakteri ile ismini duyurmuş ve dikkat çekmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema bölümü mezunu olan Berker Güven Zalim İstanbul dizisi ile çok büyük bir yükseliş yaşamayı bekliyor. Nedim karakteri Zalim İstanbul dizisinde çok ses getirecek bir karakter olacak.

Simay Barlas(Damla)

Simay Barlas’ı biz Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Gözde karakteri ile yakından tanıdık. Simay Barlas Zalim İstanbul dizisinde hayat vereceği Damla karakteri ile yeni bir yükseliş yaşamayı ve artık kadın başrol olarak dizilerde yer almayı beklemektedir. 1988 doğumlu olan Simay Barlas şuanda 21 yaşının içindedir. İlk oyunculuk deneyimini ise daha 17 yaşında Paramparça dizisi ile yaşamıştır.

Deniz Uğur (Seher)

Deniz Uğur 1974 Ankara doğumludur ve 46 yaşının içindedir. SAdece dizi oyuncusu olmayan Deniz Uğur aynı zamanda senaryo yazasu ve dublaj sanatçısı olarak da tanınır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Deniz Uğur uzun yıllar Bale ile ilgilenmiştir. Yıldız Kenter ve Haldun Dormen gibi büyük tiyatrolarda görev almıştır. Son olarak İnsanlık Suçu dizisinde Emel karakterine hayat vermiş ama dizi tutmamıştır. Deniz Uğur son dönerlerde Kırgın Çiçekler dizisinde sonradan dahil olmuştur ve diziye çok katkı sağlamıştır. Aşk Zamanı, Umutsuz Ev Kadınları ve Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizileri kariyerinin en başarılı dizileridir.

İdris Nebi Taşkan(Civan)

İdris Nebi TaşkanArkadaşlar İyidir dizisinde hayat verdiği Eren karakteri ile izleyicinin merakını uyandırmış yetenekli bir oyuncudur. Dizinin başladığı dönemlerde Google aramasında ilk sıralarda yer alan yetenekli oyuncu Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile de sadece Türkiye’nin değil dizinin yayınlandığı tüm ülkelerin en çok merak ettiği oyuncuların başında yer almıştır. 1997 İstanbul Beyoğlu doğumlu olan İdris Nebi Taşkan daha 22 yaşında kariyerinin zirvesindedir.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.