PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Esrarengiz Palu ailesi... Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi olayı hakkındaki tüm detaylar
Esrarengiz Palu ailesi... Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi olayı hakkındaki tüm detaylar

Esrarengiz Palu ailesi... Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi olayı hakkındaki tüm detaylar

Palu ailesinin kayıp iki ferdi için 21 Aralık’ta ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı. Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan dondururken, 11 yıl önce kaybolan anne Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal'ın cesedini bulmak için başlatılan kazı çalışmaları sırasında kemik parçası bulundu.

A+A-

PALU AİLESİ KİMDİR? 

Palu ailesi Harun ile Hava Palu'dan oluşuyor. Harun-Hava çiftinin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek adında 5 çocukları var.

HER ŞEY BU EVLİLİK İLE BAŞLADI

Emine, Tuncer Ustael ile evlenirken Meryem de Ahmet Bey ile evleniyor. Tuncer Ustael'in kayınbiraderi İsa'ya eniştesi Ahmet'i öldürttüğü iddia ediliyor. Bu suçu ise ailenin babası Harun Palu üstleniyor.

Kendisini 'cinci hoca' olarak tanıtan ve aileyi kontrolü altına alan Tuncer Ustael'e inanmayan iki kişi Harun Palu ve ölen Ahmet de pasifize edilmiş oluyor.

Tuncer Ustael; geride kalan aile fertlerine işkence uygulayıp, cinsel istismarda bulunuyor. Daha sonra ise Tuncer, eşini öldürttüğü Meryem'e tecavüz ediyor ve öldürüyor. Ahmet ve Meryem çiftlerinin çocukları Melike de aynı şekilde Tuncer tarafından öldürülüyor, Recep de Tuncer'in işkencelerinden kaçıyor.

palu1-001.jpg

KAYIP BAŞVURUSU İLE ORTAYA ÇIKAN İĞRENÇ HİKAYE

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı'nın programına kayıp aile fertleri Meryem ve Melike Tahnal'ı aramak için çıkan Palu ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar tüm Türkiye'nin gündemine oturdu.

Ailenin damadı Tuncer Ustael isminin çevresinde şekillenen olaylar zincirinde cinayetten tecavüze, çocuk istismarından sadizme varana kadar birçok iddia ortaya atıldı.

İşte esrarengiz Palu ailesi ile ilgili ortaya atılan iddialar...

Harun ve Havva Palu isimli çiftin Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek isimli 5 çocuğu bulunuyor.

Bu çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Usta (Fotoğrafta sağdaki) isimli şahısla evleniyor. Emine'nin kardeşi Meryem de Ahmet Tahnal isimli kişi ile evleniyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet Tahnal çiftinin de Recep ve Melike isimlerinde iki çocuğu dünyaya geliyor.

KENDİNİ CİNCİ HOCA OLARAK TANITIYOR

Emine Palu'nun eşi Tuncer Ustael kendisini tüm aileye "cinci hoca" olarak tanıtıyor. Ailede Tuncer'in bu iddiasına sadece baba Harun Palu ve Meryem'in eşi Ahmet Tahnal inanmıyor.

Bu nedenle Ahmet'i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa'yı etkileyerek Ahmet'i öldürtüyor.

Baba Harun Palu da olanlar karşısında oğlu İsa'nın cezaevine girmesini istemediği için suçu üstlenerek hapse giriyor. Ahmet'in ölümünün ardından Meryem ve iki çocuğu da Tuncer ile birlikte yaşamaya başlıyor.

ÇOCUKLARA İŞKENCELİ TECAVÜZ

Bu evde bulunan çocuklara ve diğer kişilere Tuncer Ustael çeşitli işkenceler uygulayarak onlara tecavüz ediyor. İşkence ve tecavüzlere dayanamayarak evden kaçan Recep polise sığınıyor ve yurda yerleştiriliyor.

MERYEM'E KREDİ ÇEKTİRİYOR

Tuncer'in yanında kalmaya devam eden Meryem ise tecavüz ve işkencelere maruz kalmaya devam ediyor. Tuncer bu sırada aileyi etkisi altına alarak kendi üstlerine bulunan 5 dairenin tapusunu üzerine geçirerek satıyor. Palu ailesini de "ölen damadınız Ahmet'in ailesi peşinizde" yalanı ile kandıran Tuncer, Meryem'e kredi çektirerek bir araba aldırıyor ve 10 kişilik aile bu aracın içerisinde 3 ay boyunca yaşıyor.

MERYEM İŞKENCELERE DAYANAMIYOR ÖLÜYOR

Bu arada Palu ailesini "Meryem eski kocası Ahmet'in ailesine sizi bulması için haber gönderiyor" diye bir yalan daha söyleyen Tuncer Ustael, Meryem'i sadist duygularla cezalandırmak için aç bırakarak bir ağaca bağlıyor. Ağaca bağlanmış halde bulunan Meryem; gördüğü işkencelere dayanamayarak hayatını kaybediyor.

6 YAŞINDAKİ MELİKE'YE CİNSEL İSTİSMAR

2008 yılında yaşanan bu olayda Meryem'in kardeşi İsa ile birlikte talihsiz kadının cesedini bir araziye gömen Tuncer, bu tarihten sonra evde kalan Meryem'in 6 yaşındaki kızı Melike'yi istismarına devam ediyor.

6 yaşındaki kıza tecavüz eden sapkın Tuncer Ustael, kızın hamile kalmasından korkaran içine cin girdiği yalanı ile küçük kızın karnına taş bağlıyor ve kıza ispirto içirerek ölümüne neden oluyor.

2009 yılında yaşanan bu olayın ardından bir önceki cinayette iş birliği yaptığı İsa ile birlikte Meryem'in de cesedini ortadan kaldırıyor..

BÖLGEDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Canlı yayına bağlanan Palu ailesini tanıyan kişilerin ifadeleri kan dondurdu.

Palu ailesinin esrarengiz yaşamı hakkında ipuçları veren ifadeler sonrası anne-kızın gömülü olduğu iddia edilen bölgelerde kadavra köpekleri ile aramalar yapıldı. Bölgede yapılan çalışmalarda kemik parçaları bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.