PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2414.11-0.81%
  • DOLAR32.5970.34%
  • EURO34.7730.29%
  • STERLİN40.280.16%
  1. YAZARLAR

  2. Ersoy Kılıç

  3. BÜYÜK TÜRKİYE'NİN YENİ DÜNYA PROJESİ
Ersoy Kılıç

Ersoy Kılıç

Yazarın Tüm Yazıları >

BÜYÜK TÜRKİYE'NİN YENİ DÜNYA PROJESİ

A+A-

Neden? 
Son 10 Yılda Muhtıralar, Kalkışmalar, Rahip Brunsonlar, Reza Zarraf Ve Halkbankası Olayları, Pkklar, Fetöler, Daeşler, Menfur Cemal Kaşıkçı Cinayeti, Gezi Olayları, 15 Temmuz'u, MİT Tırları, S400, F35 Krizleri... Neden? 

Vakit, Para, Güç Ve İtibar Kaybettirme Ve Siyasi Erezyon Oyunları Neden Başımıza Örülmeye Çalışıldı Ve Hala Komik Ve Basit Söylemlerle Gündemde Abuk Sabuk Konularla Önümüze Taşlar Konuluyor... Neden? 

Birilerinin Kuklası, Maşası, Piyonu Olan Küçük Arap Ve Körfez Ülkeleri İle Doğu Akdeniz'de Cirit Atan Onlarca Avrupa Ülkeleri, Egede Yunanistan'ın, Kıbrıs Rum'un... Ve Maalesef Ve Maalesef İçerde Gafillerin Hatta Hainlerin Bağırması... Neden? 

Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı Cinayeti, BAE (Birleşik Arap Emirliği) Ve Bahreyn'in Sömürgeci Osmanlı İftiraları Ve Vızıltıları, Mısırın Sisi'si, Libyanın Hafter'i... Neden? 

Ermenistan - Azerbaycan Kaosu, Ermenistan'ın Çiban Olarak Ayrı Bir Cephe Olarak Açılması... Bunca Bela Ve Musibetin, Ekonomik, Askeri, Siyasi Kaosun Ülkemizin Başına Örülmek İstenmesi... Neden? 

Kanal İstanbul, İstanbul Havalimanı, Doğu Akdeniz'de Bulunmamızın Sebebi, Suriye'den Geri Adım Atmamamızın Sebebi, Ege Denizi'nde Ve Ege Adaları'ndaki İt Dalaşları, Ayasofya Üzerinden Yunanistan'ın Çemkirmesi, Filistin, Katar Ve Kuveyt'i Desteklememiz, Sudan'da Sevakin Adası'nda Olmamız… Somali Ve Etiyopya'da, Libya'da Trablusgarp'ta, Azerbaycan Gibi Tüm Türki Cumhuriyetleri'nde Olmamız... Neden? 

Çünkü... 8 DENİZ, 
Çünkü... BÜYÜK TÜRKİYE'NİN YENİ DÜNYA PROJESİ, 
Çünkü... BÜYÜK TÜRKİYE VİZYONU, 
Çünkü... MUHTEŞEM COĞRAFYAMIZ...

27 Temmuz 2020 tarihinde Ersoy Kılıç'ın yenikapihaber.com'da yayınlanan "BÜYÜK TÜRKİYE'NİN YENİ DÜNYA PROJESİ" başlıklı video makalesini aşağıda bulunan linkten kendi anlatımıyla izleyebilirsiniz...

Bu yazı toplam 35499 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.