PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. YAZARLAR

  2. Nuran Sözen

  3. DÜĞÜNDE ZURNAYA, HAMAMDA KURNAYA GÖNÜL VERENLERE!
Nuran Sözen

Nuran Sözen

Yazarın Tüm Yazıları >

DÜĞÜNDE ZURNAYA, HAMAMDA KURNAYA GÖNÜL VERENLERE!

A+A-

Kutlu olsun bu geçici hazları. Her zaman gönüllü hizmeti Hakka hizmeti öne alan manada güzel özel insanların hiç kırılmasın incinmesinler.
Zurnanın zırt dediği yerde, onlar da köstekle bağlandığı bu kof membaın başlarına ne işler açacağını görecekler. Üzgünüm, çok üzgünüm diye hayıflanırken bir rüya gördüm ki:
Gecelerin, bol yıldızlı karanlıkları ışıldatan ümitleri yeşerten yorumu çok net bir rüya hadi anlatayım size de siz de sevinin hem de çok çok sevinin!

GEL BERABER OLALIM 

Bir güzel yükseklikte bizim davranışta en özel asilimiz Binali’mi gördüm. İmamoğlu’nu karşısına almış hitap ediyordu: Oğlum aslında sen kötü bir insan değilsin soyadın da sana bir şeyler söylüyor. Âmâ senin güdüleceğini sezenler seni öncelerine almışlar güdüyorlar. Hedefleri Hakk’ın ‘Hayır hayır’ dedikleri şeye ‘Evet’ demek! Yürüdüğün yol seni dünyada da eyvahlara sürükleyecektir. Ama ebedi hayatımızda ise harlı ateş cehennem ateşi odunlarını bekliyor. Ne olur kıyamam sana aslına dön. Bu dönüş hani çok isteriz ya; bir daha dünyaya gelsem şunları yapmam şunları yaparsam maddi manevi güzelliklere kavuşurum ne olur Allah’ım beni yeniden yarat ne olur? Ne olur? Ne olur?... 
Evet eyvahların, pişmanlıkların sonu tımarhanedir. Ben Anadolu’muzun ahilik aleminde; hani bir beceriyi bir sanatı özel güzel bir kişiliğe geçirmek için el vermek diye bir teslimiyet ifadesi vardı işte ben de sana el veriyorum aramıza katıl yerin küflü dirilten değil öldüren mahveden tarafta olsun...
Furkan’ımızın fethiyle müjdelediği aziz İstanbul’u Fatih Sultan Mehmet karadan fethetmişse biz de Rabbimizin lütfuyla denizin altından fethettik Tayyip kardeşimle. Gel beraber olalım. Oğlum, İmamoğlu’m kurtuluş Allah rızasındadır!.. Ne oldu biliyor musunuz?
Ekrem gözyaşlarıyla kollarını açarak, koşarak Binali’me sarıldı. “Artık ben sizinle beraberim! Yeniden doğdum! Hakk’ı, doğruyu buldum. Artık ölsem de gam yemem.” 

HİZAYA GEL

Bu güzel rüyanın gerçekleşmesi için dua edelim sevgili dostlar. Dünyanın gözünün üstünde olduğu bu güzel şehir, bu kutlu şehir, bu hoş beraberliğin gerçekleşmesi için toprağın altında diri yatan sevgililerle toprağın üstündeki dualı dillerle hiçbir menfaati öne almadan senin rızanı dileyen özel kişiler sayesinde İstanbul’umuz kurtulacaktır. Ekrem kardeşimiz iyi bir tövbe çektikten sonra seni cennete taşıyacak binek yap üzengini takın yüzünü Rabbi ’ne çevir İbrahim (A.S) gibi ay ve güneşe tapma! Onlar dışını ısıtır, ay ve güneşe ısı ve ışık veren Allah C.C ise hem dışını hem içini hem dünyanı hem ahiretini ışıtır ve ısıtır.
Yarın çok geç olmadan hizaya gel İmamoğlu hizaya!..

 

 

Bu yazı toplam 13291 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.