PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Her çalışana 30 bin lira! Banka promosyonu için anlaşma tamam!
Her çalışana 30 bin lira! Banka promosyonu için anlaşma tamam!

Her çalışana 30 bin lira! Banka promosyonu için anlaşma tamam!

Promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile mutabık kalan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşme imzaladı.

A+A-

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, büyük bir üniversite olduklarını ve çalışan sayısının 7 bin 500 civarında olduğunu açıkladı. Yeni dönem promosyon ödemeleri için önceki ay ihaleye çıktıklarını aktaran Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Çok sayıda banka temsilcisi açtığımız ihaleye katıldı. Yapılan müzakereler ve karşılıklı fedakarlıklar ile güzel bir noktaya geldik. Sonuçlara baktığımızda hepimiz için kazançlı bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Akademik ve idari personelimize, tüm çalışanlarımıza ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki bankamızla güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Şimdi artık yeni dönemde yeni bir banka ile çalışacağız. Verimli bir süreç geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.


BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün de süreç içerisinde üniversite ve banka yöneticilerinin son derece uyumlu bir diyalog ortamı oluşturduklarına dikkati çekti. Doğangün, yakalanan sinerjinin çalışma süreci boyunca kurumlara olumlu katkılar sağlayacağına inandığını aktardı.

TEB Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam ise Bölge Müdürlüğü’nün kuruluş yerinin Bursa olduğunun altını çizerek; “Dolayısıyla Bursa Uludağ Üniversitesi’nin maaş ödeme ihalesini almak bizler adına ekstra bir motivasyon oldu. Süreç içerisinde Üniversite yöneticilerinin göstermiş olduğu anlayış ve işbirliği için teşekkür ediyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.