PİYASALAR

  • BIST 1009142.40.69%
  • ALTIN2325.0690.79%
  • DOLAR32.3680.11%
  • EURO34.978-0.06%
  • STERLİN40.963-0.12%
  1. HABERLER

  2. Zirvenin kahraman nöbetçileri
Zirvenin kahraman nöbetçileri

Zirvenin kahraman nöbetçileri

A+A-

Hakkari Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, olumsuz hava koşulları ve zorlu doğa şartlarına rağmen bölücü terör örgütüne göz açtırmıyor.


Hakkari Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, olumsuz hava koşulları ve zorlu doğa şartlarına rağmen terörle mücadelesini başarıyla sürdürüyor, bölücü terör örgütüne göz açtırmıyor.

Hakim tepelere ve yüksek dağlara kurulan güvenlik noktalarında nöbet tutan "özel" kahramanlar, teröristlerin yurda sızmasını engelliyor.

Karla kaplı dağlarda tam teçhizatla operasyon yürüten özel harekatçılar bölgenin huzur ve güveni için mücadele veriyor.

Kent merkezindeki Bayraktepe ile çevrede bulunan diğer üç tepeye konuşlandırılan "Kale-1", "Kale-2" ve "Kale-3" ile Hakkari-Yüksekova-Çukurca yolundaki "Kale-4" güvenlik noktalarındaki özel harekat polisleri, bölgeyi kontrol altında tutuyor.

Olası terör saldırılarına karşı termal kameralarla her türlü hareketliliği yakından takip eden özel harekatçılar, Türk Bayrağının dalgalandığı ve kartal yuvasını andıran üs bölgelerinde nöbet tutuyor.

Ailelerini geri planda tutarak "önce vatan" diyen özel harekat polisleri, terörle mücadelede görevini fedakarca yerine getiriyor.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.