PİYASALAR

  • BIST 1009079.973.1%
  • ALTIN2307.3721.38%
  • DOLAR32.3160.22%
  • EURO35.036-0.06%
  • STERLİN40.910.3%
  1. HABERLER

  2. Yılmaz: Herkesin memnun olacağı bir müfredat olacak
Yılmaz: Herkesin memnun olacağı bir müfredat olacak

Yılmaz: Herkesin memnun olacağı bir müfredat olacak

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, müfredat taslağına ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek herkesin memnun olacağı bir müfredatın oluşturulacağını söyledi.


Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bakanlıkta düzenlenen "Türkiye cumhuriyeti Hükümeti ile Bosna Hersek Bakanlar Kurulu Arasında Eğitim Alanında İşbirliği Protokolü İmza Töreni"nde, Din Kültürü dersinin müfredatına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Bakan Yılmaz, çalışmaların devam ettiğini, en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını söyledi. Her grup ve her kişiden görüş geldiğini, şimdiye kadar 150 binin üzerinde ilgili görüş alındığını ifade eden Yılmaz, müfredatla ilgili görüşlerin yol gösterici olduğunu söyledi.Şubat ayı sonunda herkesin memnun olacağı, 'Güzel bir müfredata sahip olduk, emeği geçenlere teşekkür ederiz' diyebileceği bir çalışmayı milletin önüne koyacaklarını söyleyen Yılmaz, "Çoğu gitti azı kaldı. Din kültürü dersinin müfredatı üzerinde de çalışıyoruz, onu da en kısa sürede sunacağız. Her bir kardeşim, müfredatımızda kendi inancıyla ilgili ne yer alması gerekiyorsa onu bize iletiyor. Biz de bunu dikkate alacağız. Çok iyi bir müfredat ortaya çıkacaktır."

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.