PİYASALAR

  • BIST 1009524.590%
  • ALTIN2524.961.65%
  • DOLAR32.5770.09%
  • EURO34.623-0.21%
  • STERLİN40.342-0.01%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ünlü isimler Srebrenitsa soykırımını unutmadı
Ünlü isimler Srebrenitsa soykırımını unutmadı

Ünlü isimler Srebrenitsa soykırımını unutmadı

Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'nın ardından yaşanan en büyük insanlık trajedisi olarak nitelendirilen Srebrenitsa soykırımını ünlü isimler unutmadı. Gazeteci Selim Öztürk ve Bosna Sancak Derneği tarafından hazırlanan videoya bir çok ünlü isim destek verdi.

A+A-

Avrupa'da İkinci Dünya Savaşı'nın ardından yaşanan en büyük insanlık trajedisi olarak nitelendirilen ve en az 8 bin 372 Boşnak sivilin 24 yıl önce acımasızca katledildiği Srebrenitsa soykırımda hayatını kaybedenler birçok ülkede anılırken, gazeteci Selim Öztürk ve Bosna Sancak Derneği tarafından da bir video hazırlandı.

Videoda Bosna Hersek'te yaşanan acı olaylar anlatımının yanı sıra Türkiye'deki ünlü isimlerden Srebrenitsa soykırımı için "Unutma" çağrısına yer veriliyor.

Ünlü isimler Srebrenitsa soykırımını unutmadı

Ali Sunal, Tayfun Talipoğlu, Vahide Perçin, Hidayet Türkoğlu, Sümer Ezgü, Suzan Kardeş, Okan Çabalar, Uğur Arslan, Tarık Mengüç, Sevil Uyar, Kubilay Penbeklioğlu, Saruhan Hünel, Çiğdem Tunç, Aylin Coşkun, Cengiz Bozkurt, Özlem Savaş, Hasibe Eren, Birgül Ulusoy, Metin Uca, Altan Gördüm, Kerem Gönlüm, Bahar Öztan, Mevlüt Yüksel, Ayşenur Yazıcı, Erdal Acar ve Mustafa Keser gibi pek çok isim videoya destek veriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.