PİYASALAR

  • BIST 10010055.98-1.59%
  • ALTIN2415.92-1.18%
  • DOLAR32.207-0.02%
  • EURO34.779-0.35%
  • STERLİN40.457-0.21%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Turuncu Dergisi, dünyanın ilk ve tek dergi fuarında
Turuncu Dergisi, dünyanın ilk ve tek dergi fuarında

Turuncu Dergisi, dünyanın ilk ve tek dergi fuarında

Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) ve Dünya Dergiler Birliği (World Periodical Union -WPU) tarafından düzenlenen, Albayrak Medya ana medya sponsorluğunda '8. Uluslararası Dergi Fuarı' Sirkeci Garı'nda okurlarla buluşmaya devam ediyor. Turuncu Dergisi de fuar kapsamında okuruyla buluştu.

A+A-

Açılış töreni 4 Mayıs'ta gerçekleşen 8. Uluslararası Dergi Fuarı, 9 Mayıs'a kadar kapılarını açık tutacak. Tarihi Sirkeci Garı'nda gerçekleşen fuarın bu yılki onur konuğu HECE Yayınları.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen fuara kültür, sanat, çocuk, mizah, tarih, edebiyat, ekonomi, gençlik gibi alanlarda 500 dergi katıldı. Dünyanın ilk ve tek dergi fuarı olma özelliğini taşıyan "8. Uluslararası Dergi Fuarı", "Özel sayılar ve dosya dergiciliği" ana teması altında gerçekleşiyor.

Fuarda, Hindistan, Pakistan, Yunanistan, Makedonya, Filistin, Kosova, Bosna-Hersek, Karadağ, Avusturya, Almanya, Hollanda, Suudi Arabistan, Sudan, Cezayir, Mısır, Irak, İran, Endonezya gibi 23 farklı ülkeden 100 dergi konuk olarak bulunuyor.

Turuncu Dergisi de fuar kapsamında okur-yazar buluşmasını gerçekleştirerek yayınlarını sergiledi. Turuncu Dergisi yazarlarından Zehra Güveli ve Rukiye Karaköse okurla bir araya geldi.

Ziyaretçiler arasında Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da vardı. Bakan Avcı, Turuncu Dergisi standıyla yakından ilgilendi.

Yenikapı Haber/ Sümeyye Soylu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.