PİYASALAR

  • BIST 1009542.150.12%
  • ALTIN2486.6650.6%
  • DOLAR32.5190.24%
  • EURO34.8360.38%
  • STERLİN40.6240.15%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci: Sosyal hizmet çalışanlarına sosyal hizmet tazminatı verilsin
Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci: Sosyal hizmet çalışanlarına sosyal hizmet tazminatı verilsin

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı Önder Kahveci: Sosyal hizmet çalışanlarına sosyal hizmet tazminatı verilsin

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci Bakan Yanık'a ziyarette bulunarak Sosyal Hizmet Çalışanlarının taleplerini iletti.

A+A-

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin ziyaretin ardından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Derya Yanık’ı ziyaret ederek kendilerine devletin şefkat eli sosyal hizmet çalışanlarımızın taleplerini ve sendikamızın önerilerini ifade ettim.

fn-pn8xxkaebmgl.jpeg

Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sözlü sınavlarında çalışanlara yazılı sınavda aldıkları puanların verilerek endişelerin kaldırılmasını, Bakanlığa bağlı kurum kuruluşlarda fedakarca görev yapan çalışanlara sosyal hizmet tazminatı verilerek ücretlerinin iyileştirilmesini Ek 20 puanlık ödemenin yaygınlaştırılmasını, Ek ders karşılığı çalışanlara da kadro verilmesi için Bakanlığın çalışma yapmasını talep ettim. Sayın Bakana nazik misafirperverliği ve çalışanlarla ilgili meselelere gösterdiği yaklaşımı için teşekkür ediyorum.

Ek 20 puanlık ödemenin yaygınlaştırılmasını, Ek ders karşılığı çalışanlara da kadro verilmesi için Bakanlığın çalışma yapmasını talep ettim. Sayın Bakana nazik misafirperverliği ve çalışanlarla ilgili meselelere gösterdiği yaklaşımı için teşekkür ediyorum.

hi1-037.jpghi2-021.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.