PİYASALAR

  • BIST 1009092.430.14%
  • ALTIN2324.2080.76%
  • DOLAR32.360.12%
  • EURO34.929-0.4%
  • STERLİN40.93-0.35%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Türk Telekom TTNET ADSL Kota Sorgulama sayfası? ttnet kota öğrenme ve sorgulama adresi
Türk Telekom TTNET ADSL Kota Sorgulama sayfası? ttnet kota öğrenme ve sorgulama adresi

Türk Telekom TTNET ADSL Kota Sorgulama sayfası? ttnet kota öğrenme ve sorgulama adresi

İnternette limit aşımı çok önceden büyük bir problem teşkil ediyordu anacak günümüzde bu sorun sınırsız kota ve adil kullanım kotasıyla neredeyse çözüme kavuşturuldu. Tüm bunlara rağmen, yine de kota sorgulama hız düşmesi gibi durumlarda adil kullanım kotasından kaynaklı olarak bir takım limitler sınırlanabilmektedir.

A+A-

Türk Telekom müşterileri inter için TTnet ile muhattap olmaktadırlar Türk Telekom'a bağlı olan ttnet tüm internet işleriyle ilgilenmektedir. Türk telekomun alt yapısı diğerlerine göre, Turkcell Superonline, Vodafone gibi daha güçlü bir altyapıya sahiptir.

TTnet kota sorgulama

Türk Telekom TTnet kota sorgulaması için atılacak birinci adım kota uygulamasıdır. İkinci adımsa ttnet sayfasından kota sorgulama kızmıdır. Buraya gerekli bilgi ve şifreler girildikten sonra kullanıcılar buradan internet hızını, durumunu, kotasını, ödenmemiş fatura olup olmadığı gibi pekçok bilgiye erişebilmektedir. Şu adres üzerinden girdiğiniz zaman (https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do) burada cep telefonu nosunu tanımlarsanız bilgiler cep telefonuna SMS olarak da gelebilmektedir. Türk Telekom böyle bir kolaylık da sağlamıştır.

Evde internet aboneleri kota sorgulamak için tek şifre de alabilir bunun için telefon numarası ya da Türkiye Cumhuriyeti kimlik nosu ile sisteme giriş yapmalıdır. Bu şifre 90 saniye içinde geçerli olan bir şifredir. Bu geçici şifre ile hesap onaylama ekranına geldiğinde hesap oluştur dediği zaman bilgileri kolayca girebilmektedir.

kota-1.jpg

TTnet mobil kota sorgulama

Bunun için yapmanız gereken şey eğer telefonununz iPhone ise Appstore mağazasına girip ttnet'in uygulamasını telefona yüklemesi gerekmektedir. Android kullanıcıları da playstore üzerinden giriş yapıp ttnet'i aratmalı ardından ilgili yazılımı sisteme yükledikten sonra gerekli bilgileri girdikten sonra istedikleri bilgileri görebilecektir.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.