PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
Tubidy Nedir?

Tubidy Nedir?

Mobil kullanıcıları için, güvenilir ve kullanışlı bir YouTube MP3 indiricibulmak oldukça zor oluyor. Özellikle App Store’un bu tür uygulamalara izin vermemesi nedeniyle iOS kullanıcıları, YouTube üzerinden MP3 indirirken çeşitli zorluklarla karşılaşabiliyor. Ancak Tubidy ile bu sorununuz tamamıyla ortadan kalkacak ve mobil cihazlarınıza YouTube üzerinden istediğiniz kadar MP3 indirebileceksiniz.

A+A-

Tubidy; Ugulama aracılığıyla mobil cihazlarınıza ve tabletlerinize, internet sitesi aracılığıyla da masaüstü cihazlarınıza YouTubeveya SoundCloudüzerinden müzik indirmenizi sağlayan bir uygulamadır. Uygulamayı ve uygulamanın internet sitesini kullanmak tamamıyla ücretsizdir. Yani YouTube üzerinden istediğiniz kadar müziği veya videoyu cihazınıza Tubidyaracılığıyla indirebilirsiniz.

 

Tubidy Android Kurulum ve Kullanımı

 

Tubidy’i, Google Play android marketinden bulup kolay bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra uygulamaya giriş yaptığınızda otomatik olarak YouTube kaynağından popüler sonuçlar görüntülenecek, hemen üstünde arama bölümü olacaktır. Bu bölümden indirmek istediğiniz müziği aratabilir ve indirebilirsiniz. YouTube’a ek olarak SoundCloud kaynağından da arama yapabilir, SoundCloud’da olan müzikleri de cihazınıza indirebilirsiniz.

 

Tubidy iOS Kurulum ve Kullanımı

 

Tubidy’i iOS’ta kullanmak Android’e göre biraz daha zordur. Çünkü App Store’un kullanım şartları gereği müzik indirici veya depolayıcı uygulamaların App Store’da bulunması yasaktır. Buna rağmen Tubidy, çeşitli yollarla App Store’a girebilmektedir. Ancak yapılan denetimler sonucu Tubidy zaman zaman tespit edilmekte, App Store’dan silinmektedir. Eğer uygulamayı, uygulama markette bulunurken indirip kurduysanız uygulama silinse de herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Ancak eğer uygulama cihazınızda yoksa ve App Store’dan silindiyse uygulamayı yeniden markete yüklenene kadar kullanamazsınız.

 

Tubidy Kullanmak Yasal Mıdır?

 

İnternette, Tubidy tarzı müzik ve video indiricilerin yasal olmadığı ile ilgili söylentiler dolaşıyor. Tubidy kullanmak, kanunlara göre serbesttir. Yani Tubidy aracılığıyla YouTube veya SoundCloud üzerinden müzik indirip dinleyebilirsiniz. Ancak bu müzik ve videoları internette izinsiz yeniden kullanmak, veya kopyalayarak çoğaltmak yasal olmadığı gibi suçtur. Dolayısıyla Tubidy’i sadece müzik dinlemek veya video izlemek için kişisel kullandığınız sürece yasal olarak herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Ticari amaçlı kullandığınız sürece de suç olduğu için uygulamayı bu amaçlar için kullanmamaya özen gösterin.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.