PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? kim elendi? (9 Mayıs 2019)
Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? kim elendi? (9 Mayıs 2019)

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? kim elendi? (9 Mayıs 2019)

Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekranlara gelen Survivor 2019'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'un 8 Mayıs tarihli 65. bölümünde, yaşam evinde anne lezzetleri oyunu oynandı. Rekatin kızıştığı adada, yarışmacılar yine zorlu anlar yaşadı. İşte, Survivor'un 65. bölümünde yaşananlara dair detaylar.......

A+A-

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 65 bölüm ile ilgili görsel sonucu

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'un 65. bölümünde ödül oyunu oynandı. Ödül sonrası Hikmet ve Seda kısa süreli bir tartışma yaşadı. Diğer yarışmacıların araya girmesiyle adada tansiyon normale döndü.

Öte yandan yaşam evinde anne lezzeti ödül oyunu için, yarışmacılar siyah ve beyaz takım olarak ayrı ayrı yarıştı. Ödül oyununu 10'a 7 siyah takım kazandı.

SURVİVOR'DA DÜN NELER OLMUŞTU?

Survivor Türkiye Yunanistan'da siyah ve beyaz takım araba oyununda karşı karşı geldi. Kazanan takımdan bir isim arabanın sahibi oldu. Araba oyununu siyah takım 10'a 9 kazandı ve 'siyah mı beyaz mı?' oyununa kaldı. Survivor 2019’da bu hafta arabanın sahibi Atakan oldu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

 Survivor Türkiye Yunanistan altmış dördüncü bölümde gerçekleşen ada konseyinde adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta, eleme adayı olan Okay ve Sabriye arasında yapılan SMS oylamsının sonucuna göre adaya veda eden isim Sabriye oldu

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? 65 bölüm ile ilgili görsel sonucu

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR? 

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

 

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 65. bölüm

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.