PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da sembol oyununu kim kazandı?
Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da sembol oyununu kim kazandı?

Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da sembol oyununu kim kazandı?

Survivor 2019'da büyük finale doğru geri sayım heyecanı devam ederken, Dominik'te de mücadele giderek kızıştı. Survivor'un 16 Nisan tarihinde yayınlanan 49. bölümünde sembol oyunu ve yiyecek ödül oyunu oynandı. Gecenin sonunda ise eleme potasına giren bir yarışmacı adadan elenerek programa veda etti. İşte, Survivor'un 49. bölümünde yaşananlar......

A+A-

Survivor'da kim elendi, Survivor'da kim gitti? sorularının yanıtı günün en çok aranan sorularının başında geliyor. Survivor'da heyecan tam gaz devam ediyor. TV8'in reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da dün akşam adaya veda eden son isim de belli oldu. Survivor Türkiye Yunanistan, siyah takımda Yunan elemesinde bu hafta adaya veda eden isim oylama sonucuna göre Tony oldu.

Ä°lgili resim

SURVİVOR'DA SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'da Türk yarışmacıları sembol oyununda karşı karşıya geldi. En iyi atışları yapan yarışmacılar sembolün sahibi oldu...

Sembol oyunu, Survivor yarışmacılarıtarafından büyük önem taşımakta. Peki, Survivor 2019’da 16 Nisan 2019’da oynanan sembol oyununu kim kazandı?  Sembol oyunundan önce seremonide haftanın sürprizi olarak bin TL’lik hediye çeki müjdesi verildi.

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 49. bölümüne sembol oyununu erkeklerde Hikmet kazanırken kadınlarda Büşra kazandı.

SURVİVOR KONSEYİNDE GERGİN ANLAR

Survivor Türkiye Yunanistan'da eleme adaylarından olan Tony, adada Katerina Dalaka ve Spyros'la yaşadıkları tartışmayla ilgili konseyde konuştu. Tony özellikle Spyros'a yüklendi.

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 49. bölümünde ekranlara gelen ada konseyinde Tony ve Spyros arasında daha önce yaşanan tartışmalar ele alındı. Tony, Spyros için 'Tek işi benim ne yaptığımla ilgilenmek.' diyerek düşüncelerini belirtti. 

SURVİVOR'DA KORKUTAN ANLAR

Survivor Türkiye Yunanistan kırk dokuzuncu bölümde oynanan ödül oyununda Yusuf ile karşı karşıya gelen Nikos, parkurda bir şansızlık yaşadı. Başı yarılan Nikos'a oyunun ardından sağlık ekipleri müdahale etti...

Survivor Türkiye Yunanistan'ın 49. bölümünde Nikos talihsiz bir kaza yaşadı. Nikos, ödül oyunu sırasında parkurda başı yarıldı. Nikos'a sağlık ekipleri hemen müdahale etti. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.