PİYASALAR

  • BIST 1009722.090%
  • ALTIN2428.571-0.03%
  • DOLAR32.52-0.1%
  • EURO34.8-0.22%
  • STERLİN40.476-0.17%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Survivor 2019 Türkiye finalini kazanan belli oldu!
Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Survivor 2019 Türkiye finalini kazanan belli oldu!

Survivor 2019 şampiyonu kim oldu? Survivor 2019 Türkiye finalini kazanan belli oldu!

Survivor 2019'da şampiyon kim oldu? sorusu canlı yayında yanıt buldu. Survivor'da 5 aylık maceranın sonuna gelindi. Bu akşam Türk yarışmacılar arasında Survivor 2019'un birincisi belli oldu. İşte tüm detaylar haberimizde...

A+A-

Survivor 1 Temmuz'da yapılan finalinde Yusuf ile Seda arasındaki sms oylaması sonuçlandı. Yusuf ve Seda arasında en fazla oyu alan Survivor Türkiye Yunanistan şampiyonu oldu. İşte Survivor 2019 Bodrum finali ile ilgili tüm detaylar.

TV8 ekranlarında Şubat ayında yayınlanmaya başlayan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında Türk yarışmacılardan Seda Ocak ve Yusuf Karakaya ikili finale kalan isimler oldu. Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu ise Pazar akşamı belli olmuştu. Yunan yarışmacı Katerina Dalaka Survivor 2019'un Yunan şampiyonu oldu.

SURVIVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU? YUSUF MU SEDA MI?

Survivor'da Türkiye finali ise 1 Temmuz Pazartesi akşamı Bodrum'dan canlı olarak yayınlandı. Survivor'da yarı finalde Okay ve Emre elenirken, Yusuf ve Seda ise finale kalmıştı. Survivor finalinde canlı yayında sms oylaması başlatıldı. Gece 00.00'dan sonra oylama sona erdi.

Noterin onayladığı sonuçlar Acun Ilıcalı'ya verildi. Ilıcalı ise bu sonuçlara göre Survivor 2019'da şampiyon olan ismi açıkladı. Survivor 2019 şampiyonu Yusuf Karakaya oldu.

YUSUF'UN ANNESİ CANLI YAYINDA FENALAŞTI

Survivor finalinde Acun Ilıcalı finalistlerin aileleriyle konuştu. Yusuf'un annesi canlı yayında fenalaştı. Ekran başındakiler ve seyirciler korku dolu anlar yaşadı. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Zinnet Hanım doktor kontrolüne alındı. Yayına bir süre ara verilirken, Acun Ilıcalı ise Yusuf'un annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Ilıcalı, Zinnet Hanım'ın tansiyonunun düştüğünü ancak şu anda iyi olduğunu söyledi.

SURVIVOR YUNANİSTAN'DA KİM ŞAMPİYON OLDU?

Survivor Yunanistan finali Pazar günü Bodrum'da yapıldı. Survivor Yunanistan takımından ise Dimitra, Nikos ve Afroditi, Dalaka ile finalde yarışmak için SMS oylamasına çıktı. En az oyu alan Afroditi ve Nikos elendi. Böylece Dimitra ve Dalaka Survivor Yunanistan'da finalist oldu. İki finalistten en fazla oyu alan Dalaka Survivor Yunanistan şampiyonu oldu.

Yusuf Karakaya kimdir?

2 Ekim 1994 Elazığ doğumlu Yusuf Karakaya, 14 yaşına kadar Elazığ'da yaşadı. Arkadaşının antrenmana çağırması sonucu kick boks ile tanıştı. Ailesi sporun çok gelecek getireceğini düşünmediği için kendisini başta desteklemedi; ama o hayallerinin peşinden gitmeye karar verdi. İnternetten takip ettiği bir kulüp vardı, ailesinden habersiz Antalya'ya gitti. Kulübün kapılarını ona açtılar, antrenörü kendisine büyük destek oldu. Salonda yatıp bütün gün antrenman yapıyordu, ilk girdiği Türkiye Şampiyonası'nda madalya kazandı. Daha sonra amatörde Türkiye geneli ve uluslararası birçok başarı yakaladı.

18-19 yaşlarında artık bu işi profesyonel olarak yapması gerektiğini düşünmeye başladı, biletini aldı ve Tayland'a gitti. Hazır değildi ama para kazanması gerekiyordu, dövüşmeyi kabul etti. O bölgenin kemeri için Amerikalı rakibiyle maça çıktı. 4. rauntta rakibini nakavt ederek kazandı. Tayland'ın en büyük dövüş kulübü kendisine sponsor oldu. Tayland'ın en büyük 3 organizasyonuna çıktı ve nakavtla şampiyon oldu, kral ve kraliçe kupalarını kazandı. 1.5 yıl Tayland'da kaldıktan sonra Türkiye'den maç teklifi geldi. Zamanın en büyük dövüşçüsü Nieky Holzken ile dövüşmek için maça çıktı; ancak burnu kırıldı ve doktor kararı ile maç bitti. Sakatlığı çok uzun sürdü, 1.5 yılı hastanede 6 ameliyat ile geçti. 6 ay önce yeniden dövüşe başladı. Slovak rakibini 2 rauntta nakavt etti ve kazandı. Antrenmanlarına aktif olarak devam ediyor. En büyük hedefi birgün UFC'de Türk bayrağını dalgalandırmak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.