PİYASALAR

  • BIST 10010336.50%
  • ALTIN2400.893-0.46%
  • DOLAR32.265-0.16%
  • EURO34.686-0.36%
  • STERLİN40.344-0.62%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Suriye'yi sağanak yağış vurdu!
Suriye'yi sağanak yağış vurdu!

Suriye'yi sağanak yağış vurdu!

Havaların soğumasıyla birlikte Suriye’de şiddetli yağış etkili olmaya devam ediyor. Gün boyu yağan yağmur'da Suriye'nin Kah bölgesinde bulunan Kerame, Atme, Akrabat ve Sarmada kampları sular altında kaldı. Daha önce Ülkemiz tarafından Suriye sınırına güvenlik nedeni ile örülen yüksek Beton bloklar kaldırılarak suyun tahliye edilmesi sağlanıyor.

A+A-

Gün boyu yağan yağmurda Suriye'nin Kah bölgesinde bulunan Kerame, Atme, Akrabat ve Sarmada kampları sular altında kaldı. Gelen son bilgilere göre; Bölge de hala şiddetli yağış devam ediyor, sabaha kadar devam etmesi durumunda bölgelerde bulunan kampların kullanılmaz hale geleceği yönde.

Daha önce Ülkemiz tarafından Suriye sınırına güvenlik nedeni ile örülen yüksek Beton bloklar kaldırılarak suyun tahliye edilmesi sağlanıyor. Öte yandan kamplarla yakından ilgilenen İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri, kamplarda bulunan mağdur vatandaşları uygun Cami ve depolara yerleştiriyor. Acil yardım ekiplerinin bölgeye doğru hareket ettiği gelen bilgiler arasında.

İşte Suriye'den gelen o görüntüler...

YENİKAPIHABER.COM / ÖZEL HABER

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.