PİYASALAR

  • BIST 10010643.583.14%
  • ALTIN2504.0050%
  • DOLAR32.1990%
  • EURO34.8980%
  • STERLİN40.770%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. İBB'nin büyük sorumsuzluğu cana mal olabilirdi
İBB'nin büyük sorumsuzluğu cana mal olabilirdi

İBB'nin büyük sorumsuzluğu cana mal olabilirdi

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da bayram ziyaretinden dönen G.D. kavşağa yaklaştığı esnada refüjde uyarıcı hiçbir levhanın bulunmaması üzerine ciddi bir kaza yaptı. Kaza sonrası haftalarca muhatap bulmayı bekleyen G.D. canına mal olabilecek korkunç kazadaki ihmallere karşı dava açtığını ve hakkını sonuna kadar arayacağını kaydetti.

A+A-

İstanbul'da G.D. adlı vatandaş 12 Nisan 2024 tarihinde bayram tatilinde arkadaşının evinden dönerken Küçükçekmece Halkalı'da 241. sokaktan 221. sokak istikametine seyir halinde ilerlerken 221. sokak kavşağına yaklaştığı esnada İBB'nin yaptığı refüjde bir uyarıcı levha veya başka bir şey koyulmadığından ciddi bir kaza geçirdi.

HAFTALARCA BELEDİYEDEN DÖNÜŞ BEKLEDİ

Aracının hızı yavaş olmasına karşın kaza sonrası aracının mekaniği çok büyük zarar gördü ve G.D. konuya ilişkin belediyeye başvurdu. Ancak 3 hafta sonra belediyeden dönüş aldığını söyleyen G.D.'ye yolun Tema İstanbul tarafından yapıldığını ve onlarla görüşme yapması söylendi.

YAPILAN HATA CANINA MAL OLABİLİRDİ

Arabasını servise götüren G.D. servisin yaptığı inceleme sonrasında kurduğu cümlelerle durumun ciddiyetini bir kez daha gördü. Servis, "Arabanızın şanzımanı yağ akıtmış, araba kilitlenebilir ve içinde kalabilirdiniz, yangın çıkabilirdi" dedi.

DAVA AÇTI

G.D. bayram tatili gibi yoğun bir zamanda yola yapılan refüje tabela koymayarak başka kazaların da yaşanmasına sebep olunabileceğini söyleyerek yolun eski halini paylaştı, dava açtığını ve hakkını sonuna kadar arayacağını kaydetti.

0705241531.jpg07-5241532.jpg

Kaynak: Yenikapihaber.com - Özel Haber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.