PİYASALAR

  • BIST 1009824.691.06%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. Soylu: Acımız var ama korkumuz yoktur
Soylu: Acımız var ama korkumuz yoktur

Soylu: Acımız var ama korkumuz yoktur

A+A-

İçişleri Bakanı Soylu, terör örgütlerinin son demlerini yaşadığını, ülkemizdeki huzuru bozamayacaklarını söyledi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada terör örgütlerinin son demlerini yaşadığını, Türkiye'nin terörle mücadelesini kazanacağını söyledi.

Soylu, "Çok şükür ülkemiz güçlüdür ve bu terör belasıyla ülkesinin yiğit evlatları ile mücadele etmektedir." diye konuştu.

"Acımız vardır ama korkumuz yoktur." ifadesini kullanan Soylu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Başımız diktir ve bu terör örgütleri artık son demlerini yaşamaktadır. Özellikle PKK'ya son iki ayda katılan sayısı sadece 5 kişidir. Ne kadar istismar ederlerse etsinler ne kadar oradaki insanlarımızı, evlatlarımızı hilelerle korkutarak dağa götürmek isterlerse istesinler bu milletin birliğini bozamayacakları seslerini Trabzon'dan ifade etmek istiyorum. Diyarbakır'da da Batman'da da Siirt'te de Bitlis'te de Hakkari'de de Yüksekova'da da Şemdinli'de de her yerde ay yıldızlı bayrak bütün ülkemde dalgalanmaktadır."

"Ülkemiz milleti ve devleti ile teyakkuz halinde kenetlenmiş vaziyettedir." diyen Soylu, "Zaten en büyük korkuları da budur. Bu milletin en büyük gücünün birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunu bilenler, bugün eylemlerini ve bütün mesajlarını bu birlik ve kardeşliği parçalamaya yönelik olarak ortaya koymaktadırlar." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.