PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. Sorgun: Bu sistemle vesayete son verilecek
Sorgun: Bu sistemle vesayete son verilecek

Sorgun: Bu sistemle vesayete son verilecek

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, anayasa değişikliği ile vesayete son verileceğini, bunun için bu sürecin çok önemli olduğunu söyledi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, bir otelde düzenlenen partisinin Konya İl Başkanlığı teşkilat içi kampında, Cumhurbaşkanlığı Sistemi için yapılacak referandumda en güçlü desteğin çıkması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Üç gün süren kampa AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya milletvekilleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, il yürütme ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kampta, süreç boyunca izlenecek yol haritasının belirlendiğini aktaran Sorgun, anayasa değişikliğinin maddeleri ve ayrıntıları ile bunun halka nasıl anlatılacağı üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Sorgun, Konya'nın adına ve geçmişine yaraşır bir karar vereceğini söyledi. Süreç içerisinde milletin kafasını karıştırmak isteyenlerin sahnede olacağını vurgulayan Sorgun, anayasa değişikliğini halka en iyi ve eksiksiz bir şekilde anlatmakla sorumlu olduklarını ifade etti.

Anayasanın bugüne kadar 100'ün üzerinde maddesinin değiştiğini ancak bu değişiklikle çok önemli bir aşamaya geçileceğini, vesayete son verileceğini söyleyen Sorgun, partililer olarak çok çalışacaklarının işaretini verdi.

AA


Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.