PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sokak Basketbolu'nda Fınal Four Heyecanı
Sokak Basketbolu'nda Fınal Four Heyecanı

Sokak Basketbolu'nda Fınal Four Heyecanı

Esenler Belediyesi’nin, "Esenler'de Basketbol, Spor Yap Bol Bol" sloganıyla gerçekleştirdiği, 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası'nda Final Four heyecanı,Başkan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek "15 Temmuz Millet Bahçesi" açılış programında yaşanacak. Şampiyonlar ödüllerini Başkan Erdoğan'ın elinden alacak.

A+A-

Esenler Belediyesi’nin, "Esenler'de Basketbol, Spor Yap Bol Bol" sloganıyla gerçekleştirdiği, 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası'nda Final Four heyecanı yaşanıyor. Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'nın katkılarıyla gerçekleşen turnuva, 20 Ekim Cumartesi günü oynanan müsabakalarla başladı. Esenler'in tüm mahallelerinde gerçekleştirilen müsabakalar 25 gündür devam ediyor. Turnuva, "Veteran Erkekler", "Genç Erkekler", "Bayanlar" kategorilerinde 113 takım, 224 resmi müsabaka, 100’ün üzerinde hazırlık  maçı ve 452 sporcunun katılımı ile tamamlandı.

a-(1).jpg


FINAL FOUR'A KALAN TAKIMLAR BELLİ OLDU
Birbirinden çekişmeli ve heyecan dolu müsabakalara sahne olan turnuvada sona gelindi. Genç Erkekler ve Veteran Erkekler'de Final Four'a kalan takımlar belli oldu. Genç Erkekler'de; Amiral, Yaşam Spor, A.F.B ve Devran Koleji, Veteran Erkekler'de; Milli Birlik, Miha, Bölge ve T.E.F takımları Final Four'a kaldı. 14 Yaş Bayanlar'da ise A.G.N, Forza ATL ve Uyumsuzlar Final Four'a kalırken, finale kalan dördüncü takım ise İstanbul, Kaybetmezler, Bemese ile Yenilmezler arasında 17 Kasım'da oynanacak müsabakalar sonucunda belirlenecek.

a-(2).jpg


ÖDÜLLER CUMHURBAŞKANI'NIN ELİNDEN
"Veteran Erkekler", "Genç Erkekler", "Bayanlar" kategorilerinden 12 takımın mücadele edeceği Final Four etabı, 24 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek "15 Temmuz Millet Bahçesi" açılış programında yapılacak. Müsabakalar, 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde kurulacak özel sahada oynanacak. Turnuvada üç kategoriden dereceye giren takımlar çeşitli ödüller kazanacak. Her kategoriden şampiyon takım 6 bin TL, ikinci takım 4 bin TL, üçüncüler 3 bin TL, dördüncü takımlar ise bin TL yani toplamda 42 bin TL tutarında spor mağazası hediye çekine kavuşacak. Turnuvada başarılı olan takımlara kupa ve madalyalarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

a-(10).jpg

 

 


 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.