PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sivasspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Sivasspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sivasspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 1. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Sivasspor deplasmanına konuk oluyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen iki takım kozlarını paylaşacak. Futbolseverler Sivasspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtını araştırmaya başlandı. Peki Sivasspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

A+A-

SİVASSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

İki ekibin ligin ilk haftasındaki karşılaşması 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü oynanacak. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu’nun düdük çalacağı karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi canlı olarak takip etmek isteyen futbolseverler müsabakayı Bein Sports ekranlarından izleyebilecekler.

SİVASSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 1. hafta maçında sahasında üç büyüklerden Beşiktaş'ı konuk edecek Demir Grup Sivasspor, akşam yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve kurmayları yönetiminde Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesislerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından üç grup halinde 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmaları yapan Yiğidolar, son bölümde ise taktik programların uygulandığı çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı.

Kırmızı-beyazlılar idmanın ardından tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Sezon öncesi Sivasspor 4 hazırlık maçı oynarken bu mücadelelerden 2 galibiyet  ve 2 beraberlik elde etti. Siyah beyazlı takım ise 7 hazırlık karşılaşması oynadığı sezon hazırlıklarında 2 galibiyet 3 mağlubiyet ve 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

BEŞİKTAŞ İKİLİ REKABETTE ÜSTÜN

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 27 karşılaşmadan 13’ü Beşiktaş’ın üstünlüğü ile tamamlanırken 8 karşılaşmadan Sivasspor galibiyetle ayrıldı. 27 müsabakanın 6’sı ise beraberlikle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.