PİYASALAR

  • BIST 1009894.081.82%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. KADIN

  3. Sıradışı anne: Carolina Giraldelli
Sıradışı anne: Carolina Giraldelli

Sıradışı anne: Carolina Giraldelli

Oğlunun doğum lekesini kendi yüzüne de yaptırdı..

A+A-

Bir yaşındaki Enzo Cestari, alnının çoğunu kaplayarak yüzünün tek tarafından burnuna kadar uzanan bir doğum lekesi ile doğdu. Enzo'nun 26 yaşındaki Brezilya'lı annesi Carolina Giraldelli ise bu durumu hiç saklamamaya yemin etti ve oğlunun olduğu mükemmel olduğunu hissetmesi için elinden geleni yaptı. Bu yüzden de profesyonel bir makyaj sanatçısının yardımıyla, oğlunun yüzündeki izin taklidini kendi yüzüne çizdirdi, hatta böyle işe bile gitti.

Carolina makyajı yüzünde taşıyarak bir gün geçirdi ve duygularını şu şekilde aktardı: "Kabul etmeliyim ki bir süre toplumun acıma, aşağılama, korku ve bazen iğrenme ile oğluma baktığını görmek ve hissetmek zordu. Fakat kolay olmasa da eşim ve ben normal davranıyoruz ve onu her zaman olduğu gibi göstereceğiz." dedi.

Enzo'nun doğum lekesi derideki pigment hücrelerinin fazla büyümesiyle ortaya çıkan "konjenital melanositik nevüs" isimli bir durumdan kaynaklanıyor.

carolina-1.png

Carolina Giraldelli "İzini çok seviyorum, o kadar seviyorum ki kısa bir an için de olsa bende de olsun istedim." diyor. "Enzo'ya sevgimi göstermek istedim, o yüzden makyaj sanatçısı olan arkadaşımdan Enzo'nun yüzündeki görüntünün aynısını yaratmasını rica ettim. Tanrı'nın bana en büyük hediyesi olan Enzo'nun onuruna makyaj ve fotoğraflar Anneler Günü'ne yakın yapıldı. Makyaj tamamlandıktan sonra çok etkilendim, çünkü dünyadaki en güzel kadın gibi hissediyordum."

Enzo henüz 5 günlükken lekenin zararlı olup olmadığını öğrenmek için ameliyat olmak zorunda kalmış. Ameliyat sonuçlarını aldıklarında lekelerin sadece yüzdeki boya gibi olduğunu öğrenmişler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.