PİYASALAR

  • BIST 1009716.770%
  • ALTIN2435.6810.33%
  • DOLAR32.52-0.13%
  • EURO34.891-0.16%
  • STERLİN40.5940.06%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sinan Oğan: Kılıçdaroğlu bize teşekkür etsin, 2. tura kaldıysa bizim sayemizdedir
Sinan Oğan: Kılıçdaroğlu bize teşekkür etsin, 2. tura kaldıysa bizim sayemizdedir

Sinan Oğan: Kılıçdaroğlu bize teşekkür etsin, 2. tura kaldıysa bizim sayemizdedir

Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan TRT Haber'de gündemi değerlendirdi. Sinan Oğan, Erdoğan'la Dolmabahçe'de yaptığı görüşmeye ilişkin, "Pazarlık olmadı, konusu bile açılmadı" dedi. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesine de değinen Oğan, Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanacağına dair ikna edici hiçbir şey söylemediğini belirterek, "Kılıçdaroğlu bize teşekkür etsin.

A+A-

Cumhur İttifakı'na desteğine açıklayan Sinan Oğan TRT Haber'de gündemi değerlendirdi.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

(Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme) Yaptığımız açıklamada da ifade ettik, asla bir pazarlık söz konusu olmadı. İnsanlar o kadar değişik senaryolar yazıyorlar ki hayal güçlerine şaşırıyorum. Bir pazarlık görüşmesi değildi. Türkiye'nin içinde bulunduğu sorunların def edilmesi konuşuldu. Türk devletleri konuşuldu, Türk Devletleri Teşkilatı konuşuldu. Sığınmacıların bir plan çerçevesinde geri dönüşü konuşuldu.

Elbette ki hassasiyetimiz bunlardır. Bütün konuşulanlar Türkiye'nin daha güçlü olması için neler yapılabilir, nasıl katkımız olabilir bunlar konuşuldu.

"Afet Bakanlığı'na Cumhurbaşkanımız sıcak baktı"

Hem bizim tarafımızdan cumhurbaşkanına destek açıklamasında bu konuştuğumuz konular ifade edildi. Sayın Cumhurbaşkanımız da canlı yayınlarında konuştu. Afet bakanlığı konuşuldu, Bu konuya cumhurbaşkanımız sıcak baktı. Bizim süreç boyunca ifade ettiğimiz bütün başlıklar konuşuldu.

Sayın cumhurbaşkanımız tek bir tanesine bile karşı çıkmadı. Hatta bu konular sizin kırmızı çizginiz olduğu kadar bizim de kırmızı çizgimiz dedi. Anayasa'nın ilk 4 maddesi, 66. Madde hepsi konuşuldu.

Ali Babacan'ın partisinden 66. Maddeye dönük çalışma vardı. Biz kimsenin 66. Maddeye dokunamayacağını kesinleştirmiş olduk.

Kaynak:Yenişafak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.