PİYASALAR

  • BIST 10010192.62-0.25%
  • ALTIN2431.231-0.55%
  • DOLAR32.212-0.01%
  • EURO34.741-0.51%
  • STERLİN40.357-0.46%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Semra Sönmez serebral palsi hastası çocuğu için sınırları zorluyor
Semra Sönmez serebral palsi hastası çocuğu için sınırları zorluyor

Semra Sönmez serebral palsi hastası çocuğu için sınırları zorluyor

A+A-

Serebral palsi tanısı konulan çocuğuna temizlik yaparak bakan fedakar anne Semra Sönmez çocuğunu ameliyat ettirmeyi başardı. Ancak ameliyat nedeniyle çocuğunun başından ayrılamadığı için sarma siparişi alarak geçimini sağlamaya çalışıyor.


Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki ev hanımı Semra Sönmez'in ikinci bebeği erken doğumla 510 gram olarak dünyaya geldi. Anne Sönmez, uzun süre yoğun bakımda kalan bebeğini 5.5 sonra kucağına alabildi. 8 ay geçmesine rağmen tepkileri bulunmayan bebeğinin durumundan şüphelenen anne Sönmez, hastaneye gidince gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı.

Yaklaşık 13 aylıkken serebral palsi (beyin felci) teşhisi konulan minik Mehmet Ercan Sönmez'in zorlu tedavi süreci de başlamış oldu. Anne Semra Sönmez'in ve doktorların çabasıyla Mehmet, 4.5 yaşında az da olsa konuşmaya ve yürümeye başladı. Eşinden ayrı olan ve hayatın yükünü tek başına omuzlanan anne Semra Sönmez, çocuğuna en iyi tedavi imkanını sağlayabilmek gündelik ev temizliklerine gitmeye başladı. Sönmez, bakıma muhtaç olması nedeniyle 7 yaşındaki oğlunu da temizlik işlerine götürüyordu.


Minik Mehmet ameliyat olunca fedakar anne Semra Sönmez evden çıkamaz hale geldi. Bu nedenle çocuğunun ve ailesinin geçimini sağlamak için kendi evinde sarma sararak geçimini sağlıyor. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada çocuğunun masrafları için Antalya'da yaprak sarması siparişi alarak geçimini sağlıyor. 

Çocuğu için her türlü çabayı sarf eden anne minik Mehmet'i dünyalar güzeli olarak tanımlıyor.
https://twitter.com/smrasnmez






Yenikapı Haber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.