PİYASALAR

  • BIST 10010202.350.28%
  • ALTIN2459.5040.55%
  • DOLAR32.277-0.03%
  • EURO34.9680.02%
  • STERLİN40.7350.23%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Seçime 20 gün kala AK Parti'den anket açıklaması
Seçime 20 gün kala AK Parti'den anket açıklaması

Seçime 20 gün kala AK Parti'den anket açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, yapılan son ankete dayanarak bilgi veren Kurtulmuş, "Sayın Özhaseki inşallah Ankara'da seçimi çok rahat bir şekilde kazanacaktır. Anketlerdeki artış bunu gösteriyor" dedi.

A+A-

Yerel seçime 20 gün kala anketler art arda açıklanmaya devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş CNN Turk'te gündeme dair soruları cevapladı.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Kim nerede hangi partiyi destekliyorsa 1 partiyi seçecek. İttifaktaki partilerin pusulada yer almaması bir dezavanataj olmayacak diye düşünüyorum. Kalan 3 haftada partiler seçmenlerini yönlendirecektir. Genel seçimlerde AK Parti ve MHP ikisi de seçime girdi kim kime oy verecekse ona oy verdi. Türkiye'de AK Parti ve CHP'nin lideri olduğu iki siyasi eksen ortaya çıkıyor.

İki kampanya grubumuz var. Strateji grubu 11 kişiden oluşuyor, bir de 5 kişilik kampanya grubumuz var. Parti olarak tabi ki şirketlerden istifade etme yolunu seçtik. Onlar şarkı, bilboard hazırlıklarını yaptılar. İki firma sonuca kaldı. Ondan ve diğerinden bir kısmını alarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Çok birikimli bir siyasi partiyiz. Ne beklediğimizi kamuoyu beklentilerini bilerek bir seçim kampanyası oluşturduk. 4 aydır disiplinle çalışıyoruz. Aynı anda milyonlarca insana dijital vasıtalarla ulaşabiliyoruz.

İki ekseni var kampanyamızın. İlk olarak daha önceden yaptıklarımızı anlattık 'Memleket işi gönül işi' diyerek. Bir de yeni projelerimizi 'belediye işi gönül işi' diyerek anlatıyoruz.

Yapılan son anketi açıkladı

Başlangıçta kararsız seçmen kitlesi biraz fazlaydı. Yılbaşından sonra gelişen süreçte kararsız kitle süratle eriyor. Onlar da AK Parti etrafında buluşuyor, bunu görüyoruz. Sahadaki anket AK Parti için çok güzel şeyler gösteriyor. Sayın Özhaseki inşallah Ankara'da seçimi çok rahat bir şekilde kazanacaktır. Anketlerdeki artış bunu gösteriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.