PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 3 milyon karşılığında anlaşmalı boşandı! Şener boşanma süreciyle ilgili konuştu
3 milyon karşılığında anlaşmalı boşandı! Şener boşanma süreciyle ilgili konuştu

3 milyon karşılığında anlaşmalı boşandı! Şener boşanma süreciyle ilgili konuştu

Evlilik birliğinin temelinden sarsılmış olması ve ortak hayatın çekilmez hale gelmiş olması sebebiyle mahkemeye başvuran Demet Şener, İbrahim Kutluay ile boşanma konusunda anlaştıklarını belirtti.Demet Şener, İlk kez açıklama yaptı.

A+A-

Demet Şener çocuklarının babası İbrahim Kutluay'dan 4 Mart'ta boşanmıştı. 3 milyon liralık tazminata, kızı ve oğlu için de aylık 32 bin 500 lira nafakaya hak kazanmıştı.

Önceki gün Antalya'da düzenlenen bir fuara katılan Demet Şener boşanmasonrası ilk kez konuştu:

Demet Şener boşanma süreciyle ilgili konuştu

''2.5 yıl psikolojik şiddet gördüm. Keşke hiçbir kadın böyle savaşmak zorunda kalmasa, herkes edebiyle yoluna devam etse. Ama artık temiz bir sayfa açıyorum.

Demet Şener boşanma süreciyle ilgili konuştu

Tabii ki hayatımda aşk olacak. Sevmek, sevilmek çok güzel. Allah hepimizin karşısına iyi ve vicdanlı insanlar çıkarsın inşallah.''

Demet Şener 2005'te evlendiği İbrahim Kutluay'ı Ekim 2016'da ihanetle suçlamıştı.

Demet Şener boşanma süreciyle ilgili konuştu

DAVANIN GEÇMİŞİ
Demet Şener "Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını" ve "aldatıldığını" ileri sürerek 2016 Ekim'inde açtığı çekişmeli boşanma davası 19 Ocak 2018'de sonuçlanmış, mahkeme çiftin boşanmasına karar vermişti. Demet Şener tazminat yönünden kararı temyiz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi'ne taşımıştı. Demet Şener açtığı anlaşmalı boşanma dilekçesinde Şener ile Kutluay'ın aralarında kişilik farklığının bulunduğu, çok uzun süredir baş gösteren şiddetli geçimsizliğin gün geçtikçe arttığını belirtmişti. Evliliklerinin her iki taraf içinde çekilmez hale geldiğinin belirtildiği dilekçede, "Yaşanan olaylar tarafların sosyal ve psikolojik bütünlüklerini olumsuz olarak etkilemiş ve her iki taraf evliliklerini içinde bulundukları koşullar altında sürdüremeyeceklerini anladıklarından evlilik birliğine son vermeye karar vermişlerdir" denilmişti.
 

 Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanma konusunda anlaştı

Nafakanın detayları belli oldu

Boşanma protokolüne göre çiftin iki çocuğunun velayeti Demet Şener'de kaldı. Protokole göre İbrahim Kutluay, Demet Şener'e nafaka ödemezken, çocukları için aylık toplam 32 bin 500 TL nafaka ödeyecek. Kutluay'ın Demet Şener'e de 3 milyon TL tazminat ödeyeceği öğrenildi. 
Çekişmeli boşanma davası istinaf mahkemesinde değerlendirme aşamasında olan Demet Şener, geçtiğimiz hafta İbrahim Kutluay'a anlaşmalı boşanma davası açmıştı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılmış olması ve ortak hayatın çekilmez hale gelmiş olması sebebiyle mahkemeye başvuran Demet Şener ve İbrahim Kutluay bu sabah İstanbul 4. Aile Mahkemesi'ne geldi. Gizli görülen celsede Demet Şener'i avukatı Kezban Hatemi temsil etti. 
Çiftin boşanma konusunda her türlü anlaştıklarını belirtmesi üzerine mahkeme boşanmalarına karar verdi, boşanma protokolünü onayladı.

 

DEMET ŞENER KİMDİR?
Demet Şener, 11 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Annesi Naime Şener, babası ise Fikret Şener’dir. 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. Koç burcuna sahip olan Demet Şener’in saç rengi koyu kahve, göz rengi de kahverengidir. 1.77 cm. uzunluğa sahiptir ve 56 kg ağırlığındadır. Nişantaşı Kız Lisesi’ni tamamladıktan sonra eğitimine devam etmedi ve modelliğe geçiş yaptı.


 
DEMET ŞENER’İN KARİYERİ
Demet Şener’in meslek hayatı, mankenlik ile başladı. 1994 senesinde manken olan Şener, çeşitli defilelerde boy gösterdi. 1995 yılında ise Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 1. oldu. Hızlı bir şekilde ilerleme kaydederken, ünlü modacıların defilelerine çıktı. Aynı zamanda bazı dizi ve filmlerde rol aldı.

 
1997 yılında ‘Bir Demet Tiyatro’ ile izleyicilerin önüne çıkan Şener, yine aynı yıl ‘Böyle Mi Olacaktı’ dizisi ile boy gösterdi. 1999 yılında yardımcı karakter olarak ‘Asansör’ adlı filmde oynarken, aynı yıl ‘Kahpe Bizans’ filmin başrol oyuncularından biri oldu. Dizi sektöründe de başrollere oturan Demet Şener, 2000 yılında ‘Aşk Hırsızı’ ve ‘Gölge’ dizilerinde, yine aynı yıl ‘Hemşo’ filminde başarılı performanslar gösterdi. Son olarak 2002 yılında ‘Reyting Hamdi’de konuk oyuncu olarak rol aldı.

DEMET ŞENER’İN ÖZEL HAYATI
Demet Şener’in adı öncelikle Cem Yılmaz ile anıldı. Fakat 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlendi. Bu evlilikten, 2006 yılında İrem adında bir kızı ve 2009 yılında Ömer adında bir oğlu oldu.

Demet Şener, ihanet gerekçesi ile eşi İbrahim Kutluay’dan boşanmak istedi. Şimdilerde davaları devam ediyor.

 

İbrahim Kutluay Kimdir?

İbrahim Kutluay, 1973, İstanbul doğumlu Türk Milli Basketbol Takımı ve Ülkerspor’lu ünlü oyuncu.

İbrahim Kutluay, 7 Aralık 1973‘te İstanbul’da doğdu. Futbolcu olma isteğiyle büyüyen Kutluay, Basketbol‘daki yeteneğinin ön plana çıkmasıyla 13 yaşında, Fenerbahçe altyapısında basketbola başladı ve 4 sene genç takımlarda mücadele etti.


 
1990 ylında genç oyunculara önem veren dönemin Fenerbahçe koçu Murat Özgül tarafından A takıma alındı. Kutluay, bu imkanı değerlendirmesini bildi ve başarılı oyunu onu Milli Takım’a kadar yükseltti. Özellikle yüksek dış atış yüzdesiyle takımın en önemli hucüm gücü oldu.

1998 – 1999 sezonunda 21,4 sayı ortamasına ulaştı ve Euroleague‘de birinci sıradaya yerleşti. 1999 yılında, genç takımından başlayıp, 1986‘dan beri formasını giydiği Fenerbahçe’den ayrılarak, Efes Pilsen‘le anlaştı.

Efes Pilsen’de 1999 – 2000 sezonuyla sadece bir sene forma giyen Kutluay, 2000 yılında Yunanistan‘ın AEK takımına transfer oldu. AEK’ya transferi Yunan takımında oynayan ilk Türk basketbolcu ünvanını beraberinde getiriyordu.

AEK’da oldukça başarılı bir sezon geçiren Kutluay ve takımı, “Yunanistan Ulusal Kupası”nı kazandı ve Kutluay, kupa maçının “En Değerli Oyuncusu” (MVP) seçildi. AEK’da da bir sene oynamasının ardından 2001 – 2003 seneleri arası formasını giyeceği Yunanistan’ın ve Avrupa‘nın en değerli takımlarından biri olan Atina takımı Panathinaikos‘a transfer oldu. Panathinaikos’la, 2002 yılında Bolonya‘da “Avrupa Şampiyonluğu”nu kazandı.


 
2003 yılında Ülkerspor‘la sözleşme imzalayarak Türkiye‘ye döndü. Sözleşme 2007‘ye kadar geçerliydi. Ülkerspor’a geldiği ilk sene, takımı, playofflarda yarı finalde Beşiktaş‘ı eleyerek finale çıktı ancak finalde Efes Pilsen’e elendi. Daha dört senelik sözleşmesi olmasına rağmen, sözleşmede yer alan NBA ligi için özel maddeler, Kutluay’a, Amerika‘da basketbol hayatını devam ettirme gibi riskli bir karar almasına imkan tanıdı.

Çok geç sayılabilecek bir yaşta 22 Eylül 2004 Tarihinde, 31 yaşındayken, Seattle SuperSonics ile sözleşme imzaladı. NBA’e Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur‘dan sonra giden 4. Türk oyuncu oldu.

Takım seçme konusunda büyük şanssızlık yaşamıştı. Zaten fiziksel olarak bu lige uygun olup olmadığı tartışılken, gittiği takımda kendi pozisyonunda, Ray Allen gibi takım için değişilmez ve değerli bir oyuncu vardı. Nitekim Ocak 2005 sonunda sözleşmesi feshedilene kadar sürekli takımın sakat listesinde (injury list) ve yedek kulübesinde tutuldu. Bu dönem içinde sadece beş maçta oyuna girebildi ve toplam 12 dakika süre aldı. 1 isabetsiz şut, 1 ribaunt ve 2 top kaybı istatistiklerini yaptı.


 
Şüphesiz NBA, kariyerinin en, belkide tek kötü kararı ve başarısızlığıydı. 2004 – 2005 sezonu ortasında tekrar Panathinaikos’a ve Atina’ya döndü. Alıştığı Avrupa Ligi’nde takımına katkı yapmaya devam etti. Takımı, Euroleague çeyrek finalinde Efes Pilsen’le Final Four’a çıkma mücadelesi verdi. Özellikle 6 Nisan 2005 günü Atina’a oynanan ilk maçtaki hırslı ve istekli görünümüyle takımına büyük katkı sağladı. İki gün sonra oynanan rövanşta Abdi İpekçi Spor Salonu‘nda büyük tepki çekti. Ancak takımı Efes Pilsen’i eledi ve bir kez daha Final Four oynama başarısı elde etti.

İbrahim Kutluay 2005 – 2006 sezonu başında Ülkerspor’la 2 yıllık kontrat imzalayarak 5 yıl sonra Türkiye Basketbol Ligi’ne döndü. Aynı sene Fenerbahçe’nin Ülkerspor’u satın alıp birleşmesiyle, Fenerbahçe Ülkerspor oyuncusu oldu.

Özel hayatıyla da gündeme gelen ünlü basketbolcu, manken Demet Akalın‘la yaşadığı 4 senelik ilişkiyi noktalamasından kısa bir süre sonra gene manken olan Demet Şener‘le yeni bir birlikteliğe başladı. Akalın’la olan ilişkisinin basın tarafından yakından takip ediliyor olması, mutlu görünmeleri ve Akalın’ın müzik hayatına başladığı ilk video klibinde yer alması, birden biten ilişkinin ardından bir çok magazin yorumcusunu da şaşırtıyordu. Uzun süre geçmeden Şener’le görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi.
İbrahim Kutluay, Baliç’in Galatasaray‘a transferi için söylediği şu sözlerle Fenerbaheçe taraftarının en sevdiği sporculardan biri oldu:

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.