PİYASALAR

  • BIST 1008970.531.86%
  • ALTIN2281.960.26%
  • DOLAR32.3220.25%
  • EURO35.018-0.28%
  • STERLİN40.798-0.09%
  1. HABERLER

  2. Şamil Tayyar, 'o kişinin evet oyu vereceğine inanmıyorum' dedi
Şamil Tayyar, 'o kişinin evet oyu vereceğine inanmıyorum' dedi

Şamil Tayyar, 'o kişinin evet oyu vereceğine inanmıyorum' dedi

A+A-

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın referandumda 'evet' oyu vereceğine inanmadığını söyledi.


Bir özel televizyon kanalına konuk olan Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar geçtiğimiz günlerde referandumda "Evet" oyu kullanması için çağrıda bulunduğu ancak çağrısına yanıt alamadığı Aziz Yıldırım'la ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. 

Tayyar " Aziz Yıldırım'ın 15 Temmuz'a kadar FETÖ'yü ağzına almadığını görüyoruz. Aziz Yıldırım'ın FETÖ ile mücadele ettiğine tanık değiliz. Aziz Yıldırım'ın sandıkta evet oyu kullanacağına inanmıyorum." dedi.

Şamil Tayyar geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a FETÖ'nün çökertilmesi için referandumda ?Evet? oyu kullanması için çağrıda bulunmuştu. 

Milletvekili Şamil Tayyar,  yayınladığı videoda , "Sayın Aziz Yıldırım, FETÖ mağduru olduğunu söylüyorsun. FETÖ ile mücadele Recep Tayyip Erdoğan ve kendin dışında hiç kimsenin olmadığını söylüyorsun. Her şey geride kalsın. Gel yeni bir sayfa açalım. Önümüzde kritik bir seçim var. Sen de biliyorsun, ben de iyi biliyorum ki, Recep Tayyip Erdoğan olmazsa, FETÖ ile mücadele yarım kalır. Bu mücadeleyi kararlı bir şekilde sürdürmek için ben, 'evet' diyorum. Sen de 'evet' diyor musun?'" ifadelerine yer vermişti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.