PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Sağlık Bakanlığı personel, zimmet sorgulama sayfası
Sağlık Bakanlığı personel, zimmet sorgulama sayfası

Sağlık Bakanlığı personel, zimmet sorgulama sayfası

Sağlık Bakanlığı'na bağlı çalışan, doktor, hemşire, hizmetli ve diğer memurların Görev Yeri ve Zimmet Durumu Sorgulaması Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS)üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir.

A+A-

Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) zimmet sorgulama, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan ve bakanlığa bağlı olarak görev yapan hemşire, doktor ya da diğer sağlık personellerinin zimmet durumu hakkında bilgi alabilceği bir portaldır. ÇKYS zimmet sorgulama sistemi sayesinde tüm sağlık personeli kolaylıkla üzerine zimmetli olduğu eşyalar hakkında bilgi alabilmektedir.

ÇKYS sorgulama işlemi yoluyla, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan bütün personel sağlık teknikerleri, doktorlar, hemşireler veya bunun gibi bakanlık bünyesinde çalışan personelin, zimmet bilgilerine ulaşıp aynı zamanda görev yeri hakkında da bilgi sağlamaktadır.

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki çalışan personelin işini kolaylaştırmak niyetiyle Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi yazılım birimine hazırlatmış olduğu bu sorgulama platformu vasıtasıyla ÇKYS atama sorgulama işlemi de gerçekleştirilmektedir. Sağlık Bakanlığı personellerinin nerede görev yapacağını kolaylıkla öğrenebilmesine imkan sağlar. Bu sistemin aynı zamanda kısa yolları da mevcuttur.

 

ÇKYS uygulaması kısayolunu indirmek için tıklayın.

TSİM uygulaması kısayolunu indirmek için tıklayın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.