PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. Randevusuna yanıt alamayınca mektup yazdı
Randevusuna yanıt alamayınca mektup yazdı

Randevusuna yanıt alamayınca mektup yazdı

A+A-

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, ABD Başkanı Trump'tan istediği randevuya yanıt alamayınca mektup yazdı.


Gazeteci Fuat Uğur'un Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde yazdığına göre, Trump'tan randevu talep eden, kabul edilmeyince bir mektup kaleme alan Gülen, mektubunda ABD'ye nasıl hizmet ettiğini, ABD'de yürütülen faaliyetlerin Amerikan istihbaratının bilgisi dahilinde olduğunu, burada açılan okullardan ABD'ye ciddi bilgiler transfer edildiğini, bilgi akışını sağlama konusunda gelen taleplerin hemen hepsinin karşılandığını anlatıyor.

FETÖ elebaşısı Gülen, darbe ile kesinlikle ilişkilerinin olmadığı yalanına yer vererek ABD'de hizmet ettiği kurumlar arasında bir ayrım yapmadıklarını da (FBI ve CIA'i kastediyor) belirtiyor.
 
Uğur'a göre Gülen,  "Türkiye ve tüm dünyada ABD ile birlikte çalıştık. Hiçbir tarafta değilim. Ama hakkımdaki iddialar beni konuşturmak için ele geçirmek isteyenler tarafından ortaya atılıyor" sözleriyle "Beni teslim ederseniz konuşurum" mesajı veriyor.
 
Terör elebaşı mektubunun sonunda kendisine sahip çıkılmasını istiyor ve "Eğer bize sahip çıkılırsa sizinle daha aktif bir şekilde çalışırız. Dünyanın dört bir yanındaki yetişmiş elemanlarımız da bu konuda hizmet sunmaya hazırdır" diyor. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.