PİYASALAR

  • BIST 1009678.880.35%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. "Partimiz için, Ülkemiz için bir ve beraberiz"
"Partimiz için,  Ülkemiz için bir ve beraberiz"

"Partimiz için, Ülkemiz için bir ve beraberiz"

Karabük’te 3 kişilik milletvekili kontenjanına 33 başvuru yapıldı.

A+A-

24 Haziran 2018'de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri için AK Parti'de hazırlıklar bayram havası içinde gerçekleşiyor.

Karabük’te AK Parti temayül yoklaması sona erdi. 3 kişilik Milletvekili kontenjanına 33 başvuru yapıldı. Başvuru yapanların arasında başarılı devlet adamı ve bürokrat Mehmet Ceylan da vardı.

Mehmet Ceylan Aday Adaylığını böyle duyurmuştu:

TBMM 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı için 26 Nisan 2018 tarihi itibariyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı vazifemden ayrılmış bulunuyorum.Öncelikle Cenab-ı Allah’ın takdiri, Partimiz ve siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle seçildiğim takdirde, uzun yıllar boyunca sahip olduğum tecrübe ve birikimlerimi, Karabük’ü temsilen Parlamentoda sürdürmenin gayreti içinde olacağım.Siyasi hayatım boyunca, siz değerli Karabüklü kardeşlerimin desteğini her daim yanımda hissettim. Bu kutlu yürüyüşün yeni bir adımı olan adaylık sürecimde de öncelikle hayır dualarınızı ve desteklerinizi can-ı gönülden istirham ediyorum. 24 Haziran 2018 seçimlerinin başta ilimiz Karabük olmak üzere, ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyor, tüm Karabüklü kardeşlerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

karabuk-mehmet-ceylan.jpg

 

Yenikapı Haber / ÖZEL

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.