PİYASALAR

  • BIST 1009716.77-0.05%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Numan Kurtulmuş canlı yayında açıkladı: Ümit Özdağ bizden İçişleri Bakanlığını talep etti
Numan Kurtulmuş canlı yayında açıkladı: Ümit Özdağ bizden İçişleri Bakanlığını talep etti

Numan Kurtulmuş canlı yayında açıkladı: Ümit Özdağ bizden İçişleri Bakanlığını talep etti

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yapılan görüşmeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdağ'ın 'hükümetin göçmenlere karşı bir planı yok' açıklamasının gerçeği yansıtmadığını belirten Kurtulmuş, Zafer Partisi liderinin görüşmede kendilerinden İçişleri Bakanlığı talep ettiğini söyledi. Kurtulmuş, Özdağ'a verdiği cevapta da Cumhur İttifakı içerisinde pazarlığın söz konusu olmadığını söylediğini ifade etti.

A+A-

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendilerinden bakanlık talebinde bulunduğunu söyledi.

Kurtulmuş, Habertürk'te katıldığı programda geçtiğimiz gün Özdağ ile yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Özdağ'ın 'hükümetin göçmenlere karşı bir planı yok' açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ifade eden Kurtulmuş görüşmedeki kritik bir detayı da açıkladı.

"Ben bunu söylemek istemezdim. İş buraya kadar geldiği için söylüyorum." diyen AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Zafer Partisi lideri Özdağ'ın kendilerinden İçişleri Bakanlığını talep ettiğini belirtti.

Kurtulmuş, Özdağ'ın bakanlık talebine karşılık verdiği cevapta Cumhur İttifakı'nın hiçbir zaman al ver pazarlığı içerisinde olmadığını, ittifak içerisinde pazarlığın olmadığını ifade ettiğini söyledi.

Kaynak:Yenişafak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.