PİYASALAR

  • BIST 1009548.09-1.36%
  • ALTIN2495.5040.47%
  • DOLAR32.4970.31%
  • EURO34.5460.22%
  • STERLİN40.425-0.06%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Milli Güvenlik Kurulu sona erdi: Terör koridoru oluşturulmasına müsaade edilmeyecek
Milli Güvenlik Kurulu sona erdi: Terör koridoru oluşturulmasına müsaade edilmeyecek

Milli Güvenlik Kurulu sona erdi: Terör koridoru oluşturulmasına müsaade edilmeyecek

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. Kritik görüşme sonrası yapılan yazılı açıklamada, “Terör koridoru oluşturulmasına müsaade edilmeyecektir” vurgusu yapıldı. Suriye ve Irak'taki son gelişmelerin, PKK/KCK-PYD/YPG'yi helikopter dahil her türlü imkanla teçhiz edenlerin asıl niyetinin anlaşılmasına vesile olduğu kaydedildi. Yunanistan ile yakalanan olumlu havanın bölge için faydalı olacağının vurgulandığı açıklamada

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantı, 3 saat sürdü.

MGK Bildirisinden:

Deprem felaketinin vatandaşların huzur ve refahı ile ülkenin milli güç unsurlarına yönelik her türlü olumsuz etkisini bertaraf etmeye matuf tedbirler ele alınmıştır.

Seçim güvenliği vurgusu

14 Mayıs 2023'te yapılacak seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesine yönelik tedbirler gözden geçirilmiştir.

Terörle mücadele operasyonları sürecek

Terör koridoru oluşturulmasına müsaade edilmeyeceği; Suriye ve Irak'taki son gelişmelerin, PKK/KCK-PYD/YPG'yi helikopter dahil her türlü imkanla teçhiz edenlerin asıl niyetinin anlaşılmasına vesile olduğu kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.