PİYASALAR

  • BIST 1009070.29-0.11%
  • ALTIN2324.750.78%
  • DOLAR32.3640.1%
  • EURO34.938-0.29%
  • STERLİN40.944-0.28%
  1. HABERLER

  2. MHP'den Başbakan Yıldırım'a: Aramıza hoş geldiniz
MHP'den Başbakan Yıldırım'a: Aramıza hoş geldiniz

MHP'den Başbakan Yıldırım'a: Aramıza hoş geldiniz

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Usta, Başbakan Yıldırım'ın bozkurt işareti yapmasıyla ilgili, esprili bir şekilde 'Başbakan'a aramıza hoş geldiniz, diyorum' dedi.


MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta,  16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumuyla ilgili hazırlıkları sürdürdüklerini, anayasa değişikliğini millete en iyi şekilde anlatmak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşkilatlara bir genelge gönderdiğine işaret eden Usta, şöyle konuştu:

"O genelgede bizim kendimizin müstakil olarak kampanyamızı sürdüreceğimizi ve kendi argümanlarımızla tabanımıza ve Türk milletine konuyu anlatacağımızı ifade ediyordu ancak Sayın Başbakanın 'Ortak program yapılabilir' şeklinde birkaç defa beyanatı oldu. Bundan sonraki aşamada ne olur bilmiyorum ama büyük ölçüde biz kendi programımızı kendimiz uygulayacağız. Öyle olacağını zannediyorum."

Başbakan Yıldırım'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda "bozkurt işareti" yapmasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Usta, espirili bir şekilde "Sayın Başbakan'a 'Aramıza hoş geldiniz.' diyorum. Aklın yolu bir. Yani bozkurt işareti yapması gayet güzel. Belki de yıllardır içerisinde biriken özlemi açığa vurmuş olabilir." dedi.

Yıldırım'ın, bozkurt işaretini doğru şekilde yapıp yapmadığına ilişkin Usta, "Fena değildi hareket ama tabii kürsünün altından biraz çalıştı öncesinde Sayın Başbakan fakat sonunda güzeldi hareket, iyiydi. Biraz heyecanlıydı yalnız. O heyecanını ben gördüm, hissettim yani Sayın Başbakan'da." değerlendirmesinde bulundu.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.