PİYASALAR

  • BIST 1009470.25-0.57%
  • ALTIN2488.8720.19%
  • DOLAR32.5970.14%
  • EURO34.7930.14%
  • STERLİN40.628-0.02%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP sloganını buldu
MHP sloganını buldu

MHP sloganını buldu

A+A-

MHP'de Genel Başkan Bahçeli başkanlığında bugün başlayan toplantıya ilişkin açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Karakaya, MHP'nin referandum sloganının da belli olduğunu söyledi.



Konya Dedeman Otel'de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milletvekilleri, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı devam ediyor. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, toplantıya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, Genel Başkan Bahçeli'nin açış konuşmasıyla başlayan toplantıda süreçle ilgili değerlendirmeler yapıldığını söyledi.

Karakaya, MHP'nin anayasa referandumunda 'Evet' oyu vereceğini ve kampanyasını da bu yönde yürüteceğini söyleyerek, parti içinde başlamak suretiyle süreç içinde vatandaşın da bilinçlendirileceğini aktardı.

Karakaya, "Sloganımız belli oldu: 'Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez'. Vatan, millet, bayrak ve Türklüğün bekası için 'Evet' diyoruz. Bu söylemle vatandaşın karşısına çıktığımızda bunu daha anlaşılır hale getirerek teşkilatlarımızla çalışma yapacağız. Eğiticilerin eğitimini yapacağız. Teşkilatlarımız sahaya inecek." diye konuştu.

Referandumda 'Hayır' oyu vereceklerini açıklayan MHP'li milletvekillerinin durumuna da değinen Karakaya,"MHP'nin bazı milletvekillerinin, tamamen parti disiplini dışında hareket ederek başka partilerle bir araya gelmesi, hatta arayış içine girmesi ve ayrı bir baş çekip kampanya yürütmesinin, siyasetle, partiyle, kurumsal yapıyla ve disiplinle bağdaşacak bir tarafı yok. Bunun affedilecek bir tarafı da yok. Gerekli disiplin işlemleri yapılacak diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.