PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2439.2820%
  • DOLAR32.4250%
  • EURO34.6530%
  • STERLİN40.3410%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Meteoroloji'den uyarı geldi! İstanbullular dikkat
Meteoroloji'den uyarı geldi! İstanbullular dikkat

Meteoroloji'den uyarı geldi! İstanbullular dikkat

Meteoroloji'den sağanak uyarısı yapıldı. Bir süredir devam eden sıcak hava yerini yağışa bırakarak İstanbul'u serinletecek.

A+A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Birinci Bölge Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Türkiye bugünden itibaren yağışlı sistemin etkisine olacagı belirtildi.

Bugünden itibaren, Marmara Bölgesi, Karadeniz, iç Ege, İç Anadolu'nun doğusu, batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay ve Adana çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Yurdun diğer kesimlerinde ise hava parçalı az bulutlu olacağı belirtildi.

Kuzeydoğu kesimlerde mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, yağışlı havanın etkisiyle yarından itibaren kuzey ve iç kesimlerde azalmaya başlayacağı öngürülüyor.

YAĞIŞIN ETKİSİYLE SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Önceki gece ve sabah bazı bölgelerde yağış görülen İstanbul ve çevresinde ise bulutlu hava etkisini devam ettirecek. Yarın ve cumartesi günü, sağanak ve gök gürültülü sağanağın beklendiği kentte, hava sıcaklıkları ise 2 ila 4 derece düşerek mevsim normallerinde seyredeceği belirtildi.

Sıcaklıkların cuma ve cumartesi 28, pazar günü de 29 derece civarında seyretmesi beklenirken, yağışlı hava Karadeniz'e geçecek. İstanbul'da pazar günü parçalı bulutlu bir havanın hakim olacağı öngürülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.