PİYASALAR

  • BIST 1009145.670.72%
  • ALTIN2324.3830.76%
  • DOLAR32.3580.11%
  • EURO34.948-0.3%
  • STERLİN40.934-0.33%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Memur-Sen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu toplantısı Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda Memur-Sen ve bağlı sendikaların deprem bölgesine yönelik çalışmaları ve genel kurul süreçleri ele alındı.

A+A-

Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Genişletilmiş Başkanları Kuruluna Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başta olmak üzere, Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, bağlı sendikaların genel başkan ve genel başkan yardımcıları ile komisyon başkanları katıldı.

Toplantıda deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlar bir kez daha rahmetle anıldı. Memur-Sen’in ülkemizi yakından ilgilendiren her olayda olduğu gibi deprem felaketinde de elini taşın altına koyduğuna dikkat çekilen toplantıda; bölgeye yapılan ayni ve nakdi yardımların yanı sıra ihtiyaç duyulan çalışmalar da görüşüldü.

Toplantıda ayrıca 7. Dönem Toplu Sözleşme’de ortaya konulacak tekliflerin ve yol haritasının belirlenmesine yönelik saha çalışmaları da masaya yatırıldı.

Genel Kurul süreçlerinin ve yeni dönem yol haritasının ele alındığı toplantıda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Sendikalarımız genel kurul süreçlerini kardeşlik ve nezaket çerçevesinde tamamlayarak Memur-Sen’e yakışır bir süreç geçirdiler. Görevi devreden arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyor, göreve yeni seçilen arkadaşlarımıza hayırlı hizmetler ve başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, yeni dönemde hep birlikte kamu görevlilerine daha çok kazanım sunmak için nitelikli çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Sendikaların üye sayılarının belirlendiği 15 Mayıs mutabakatlarına da değinen Yalçın, “14 Mayıs Genel Seçimleri ile aynı zamana denk gelmesi bakımından bu yıl farklı bir atmosferde üyelik çalışması gerçekleştireceğiz. Kazanımlarımızı en iyi şekilde anlatarak üye sayımızı artıracak ve bir kez daha yetki bayrağını güçlü bir şekilde kavrayacağız. 7. Dönem Toplu Sözleşme masasında yetkili olarak oturmak ve kamu görevlileri için yeni kazanımlara imza atmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sendika Bülteni

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.