PİYASALAR

  • BIST 1009804.40.85%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Ali Erbil hastaneden taburcu oldu!
Mehmet Ali Erbil hastaneden taburcu oldu!

Mehmet Ali Erbil hastaneden taburcu oldu!

Geçen yıl 18 Kasım günü evinin banyosunda düşen ve kaburgaları kırılan, tedavi sürecinde yıllardır mücadele ettiği Kaçış Sendromu hastalığı da nükseden Mehmet Ali Erbil bugün taburcu oldu. İşte Mehmet Ali Erbil'in ilk sözleri...

A+A-

Geçen yıl 18 Kasım günü evinin banyosunda düşen ve kaburgaları kırılan, tedavi sürecinde yıllardır mücadele ettiği Kaçış Sendromu hastalığı da nükseden Mehmet Ali Erbil bugün taburcu oldu.

Mehmet Ali Erbil, "Herkese teşekkür ediyorum. Allah'a hep dua ettim en azından sol elimi kullanabileyim diye, iki elimde de iyileşme oldu. Yürüyebileceğimi hiç düşünmemiştim. Bildiğim bütün duaları okudum. Bilmediklerimi de öğrendim. Doktorlar hastaneden çıkabileceğimi söyledi ama bir ay daha kalmak istiyorum bana iyi bakıyorlar" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babasıyla birlikte yer aldığı fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı; ''Kız kardeşim ilk günden beri her şeyi yakından takip etti. 'Hep böyle mi kalacağım?' diye düşündüğüm dönemde kız kardeşime 'Eğer böyle yaşayacaksam benim fişimi çek' dedim.''

''Yani böyle yaşamaktansa ölmek mi istediniz?'' sorusuna yanıt veren ünlü şovmen, ''Evet. Hiç kıpırdamadan yaşayacağıma ölmek istedim. İyi ki kazandığım paraları yememişim. Yok sigortam. Tüm masraflarımı kendim karşılıyorum. İyi ki kazandığım paraları yememişim, birikim yapmışım. Zaten ailem "Biz her şeyle ilgileniyoruz, sen hiç bunları düşünme" dediler. Sigorta olarak emekli sandığım var ama o da ayda bir 'kaçış sendromu' hastalığım için aldığım ilacı karşılıyor. Allah razı olsun.'' ifadelerini kullanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.