PİYASALAR

  • BIST 10011456.341.28%
  • ALTIN5932.2840.59%
  • DOLAR42.6910%
  • EURO50.250.18%
  • STERLİN57.1890.22%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Makam aracını şehit çocuğuna sünnet arabası yaptı
Makam aracını şehit çocuğuna sünnet arabası yaptı

Makam aracını şehit çocuğuna sünnet arabası yaptı

A+A-

Çanakkale Valisi Tavlı, 2015 yılında şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Albay'ın oğlu Ali Emir Albay'ın sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 2015'te meydana gelen trafik kazasında şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Başçavuş Mehmet Albay'ın oğlu Ali Emir Albay'ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Tavlı, sünnet arabası olarak tahsis ettiği makam aracını süsletip şehit ailesinin yaşadığı Yenice'nin Kalkım beldesindeki eve geldi. Şehidin eşi Ayşe Albay ile görüşen Tavlı, sünnet çocuğu Ali Emir'e taraftarı olduğu Beşiktaş forması hediye ederek, "Allah hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler versin." temennisinde bulundu.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.