
Lübnan dava açmaya hazırlanıyor
A+A-
Lübnan Adalet Bakanlığı, Reina saldırısında hayatını kaybeden ve yaralanan Lübnan vatandaşlarının yasal haklarının korunması için dava açmaya hazırlanıyor.
Lübnan Adalet Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Adalet Bakanı Selim Ceraysati'nin yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina gece kulübüne düzenlenen saldırının faillerine dava açması ve yasal süreci takip için bir heyet görevlendirdiği ifade edildi.
Davanın olayda hayatını kaybeden ve yaralanan Lübnan vatandaşlarının yasal haklarının korunması için açılacağı belirtilirken, ihtiyaç halinde bir savcı ve daha fazla uzmanın İstanbul'a gönderileceği bilgisine açıklamada yer verildi.
Cumhurbaşkanı Mişel Av'ın iki gün önce Adalet Bakanı'nı kurbanların aileleriyle iletişim kurarak olayla ilgili yasal bir formül bulması için görevlendirdiği haberlere yansımıştı.
AA
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.