PİYASALAR

  • BIST 10010276.880.67%
  • ALTIN2390.3670.03%
  • DOLAR32.335-0.05%
  • EURO34.7430.01%
  • STERLİN40.513-0.01%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kuvvetli yağış, su baskınları, kar... Yeni haftada hava nasıl olacak?
Kuvvetli yağış, su baskınları, kar... Yeni haftada hava nasıl olacak?

Kuvvetli yağış, su baskınları, kar... Yeni haftada hava nasıl olacak?

Türkiye, bu haftayı yağışlı havanın etkisinde geçirdi. Sıcaklıklar düştü. Peki önümüzdeki hafta yurdu nasıl bir hava bekliyor?Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, "Hava sıcaklığının azalmasıyla beraber iç kesimlerde kar yağışları devam edecek. 3-4 gün boyunca hava sıcaklığının da düşmesini bekliyoruz." dedi.

A+A-

Yağışlı hava önümüzdeki haftada da yurt genelinde etkili olacak. Yağış, İstanbul'da yağmur, Ankara'da kar şeklinde görülecek.

aadddsdddd.jpg

 

Türkiye geneli 3 günlük hava durumu bilgileri

Adana yeni haftaya yine yağışla başlayacak

Yeni haftada Akdeniz'in iç kesimlerinde kar yağışı var. Sel felaketinin yaşandığı Adana'da da yağışlar etkisini sürdürecek.

Macit, pazartesi günü Adana'nın merkezinde ve çevrelerinde, Mersin çevrelerinde yer yer kuvvetli yağışlar beklendiğini belirtti.

İstanbul'da yağmur bekleniyor

İstanbul'da yağmur etkili olacak. Yüksek kesimlerde ise yağış kar şeklinde olacak.
Termometreler 4 derece civarında seyredecek.

Ankara'da kar yağışları etkili olacak

Ankara'da pazar ve pazartesi günü kar yağışları devam edecek. Pazar günü için kar yağışlarını hafif bekliyoruz. Pazartesi günü yer yer orta kuvvetli olabilir ama kar yağışı genellikle hafif olmak üzere kar yağışları devam ediyor.

Yılbaşı gecesi ise, Türkiye'nin büyük bir bölümünde yağış etkili olacak. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinde seyredecek.

MARMARA

Çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Kırklareli,Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, İstanbul'un yüksek kesimleri ile Kırklareli, Bursa ve Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 6°C

Çok bulutlu

İSTANBUL °C, 8°C

Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksek kesimleri zaman zaman karla karışık yağmur ve kar yağışlı

 

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, Güney ve iç kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevrelerinde kar şeklinde görülebileceği tahmin ediliyor.

 

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.

 

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Konya ve Karaman'ın güneyinde kuvvetli kar şeklinde olması bekleniyor.

ANKARA °C, 5°C

Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 2°C

Çok bulutlu, hafif kar yağışlı

 

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, kuzey ve batısı ile Ağrı, Muş, Bitlis, Şırnak ve Bingöl çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 1°C

Çok bulutlu, hafif kar yağışlı

 

Akşam Yurtta Hava 

 

 Gece Yurtta Hava

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.