PİYASALAR

  • BIST 1009693.461.77%
  • ALTIN2496.1610.03%
  • DOLAR32.4970.13%
  • EURO34.598-0.09%
  • STERLİN40.049-0.49%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de çeşitli ziyaretlerde yaptı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de çeşitli ziyaretlerde yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de çeşitli ziyaretlerde yaptı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir Belediyesi ve AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, Genç KOMEK Yaz Okulu’nda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerle koordineli çalışmaları yeni dönemde de sürdüreceklerini belirten Başkan Altay, 5 yılın Seydişehir’in geleceği için çok daha güzel olacağını söyledi.

A+A-

Cuma Namazının ardından Seyit Harun Veli Camisi’nde ilçe halkıyla selamlaşan Altay, daha sonra AK Parti Seydişehir İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Milletin feraseti, teşkilatların gayreti, Allah’ın da yardımıyla seçimlerde Büyükşehirler arasında birinci olmayı başardıklarını belirten Başkan Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramdan sonra teşekkür mitingi için Konya’ya geleceğini ifade eti. Başkan Altay, “Konya’nın verdiği oy hakikaten çok kıymetli. Yüzde 70 gibi demokrasi tarihi için önemli bir imzayı hep birlikte atmış olduk. AK Parti sadece Konya ve Türkiye için değil, tüm dünyadaki Müslümanların baktığı ve bizden başarı beklediği bir partidir. Gittiğimiz her coğrafyada bunu görüyoruz”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay da Başkan Altay’a teşekkür etti.

32-007.jpg

BAŞKAN ALTAY SEYDİŞEHİRLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Altay, parti teşkilatının ardından Seydişehir Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile görüştü. Mehmet Tutal’ın önceki 5 yılda yaptıklarıyla kendini ispat ettiğini kaydeden Başkan Altay, “Bu dönem de yüksek bir oy oranıyla seçildi. İnşallah Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte 5 yıl boyunca koordineli çalışmaları yeni dönemde de sürdürmeyi hedefliyoruz. Tüm Seydişehirlilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki 5 yıl Seydişehir’in geleceği için çok daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

34-001.jpg

HEP UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da Konya Büyükşehir Belediyesi ile şimdiye kadar hep uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “Seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Bu zamana kadar yaptığımız başarılı çalışmaları yine birlikte yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir’de son olarak Genç KOMEK Yaz Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

35.jpg
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.