PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. Kömürü çalınan engelliye yardım eli
Kömürü çalınan engelliye yardım eli

Kömürü çalınan engelliye yardım eli

A+A-

Niğde'de 20 torba kömürü çalınan engelli Karaman'a, hayırseverlerin ve kurumların yardım eli uzandı.



Tren kazasında iki bacağını yitiren, iki çocuk babası engelli Yılmaz Karaman'ın geçen günlerde 20 torba kömürü çalınmıştı. Karaman ailesine, Bursa'dan bir iş adamı bir ton kömür, çeşitli illerde yaşayan vatandaşlar para gönderdi, Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Her şerde bir hayır olduğunu dile getiren Karaman (49), "Bazı şehirlerden yardımlar geliyor. Allah razı olsun kömür, gıda yardımı yaptılar. Bursa'dan bir iş adamı bir ton kömür gönderdi. Faklı illerden de duyarlı vatandaşlarımız var. Belediyemiz de çok yardımcı oldu." dedi.

Evinin penceresinden engelli aracına binen Karaman'ın evinin bahçe kapısını raylı sistemle yenileyen belediye görevlilerinin, engelli aracına rahat binebilmesi için rampa düzeneği de yapacağını belirten Karaman, "Belediyemiz gıda yardımı yaptı. Allah razı olsun Başkanımızdan, evimizin onarımını da yapıyor. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kapı da yapılıyor, pencereden girmeyeceğim artık. Hayata açılan kapım olacak." diye konuştu.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.