PİYASALAR

  • BIST 1009915.622.05%
  • ALTIN2440.1770.51%
  • DOLAR32.458-0.23%
  • EURO34.756-0.63%
  • STERLİN40.547-0.57%
  1. HABERLER

  2. BİLİM-TEKNOLOJİ

  3. Kızılelma'da müthiş detay! Erdoğan açıkladı
Kızılelma'da müthiş detay! Erdoğan açıkladı

Kızılelma'da müthiş detay! Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin insansız savaş uçağı Kızılelma ile ilgili müthiş detayı açıkladı. "Hayata geçirdiğimiz projelerle beyin göçünü tersine çeviriyoruz" diyen Başkan Erdoğan, "Bilim ve teknolojide yeniden şahlanışa geçiyoruz. Bu coğrafya tekrar bilimin ve teknolojinin önde gelen merkezlerinden biri olacaktır." mesajını verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan burada gündeme dair önemli ifadeler kullandı.

"Hayata geçirdiğimiz projelerle beyin göçünü tersine çeviriyoruz" şeklinde konuşan Erdoğan, "Bilim ve teknolojide yeniden şahlanışa geçiyoruz. Bu coğrafya tekrar bilimin ve teknolojinin önde gelen merkezlerinden biri olacaktır." dedi.

Türkiye merkezli insansız hava aracı üreticisi Baykar Teknoloji tarafından üretilen insansız savaş uçağı Kızılelma ile ilgili Erdoğan müthiş detayı açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Dünya bizim İHA'larla ilgili başarılarımızı manşetlerine taşıyor, şaşkınlıkla bakıyor. Şu anda Kızılelma'nın üretiminde 3 bin gencimiz çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.