PİYASALAR

  • BIST 1009801.960.82%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Kirli oyunlar, sahiplerinin yüzüne çarpacak'
'Kirli oyunlar, sahiplerinin yüzüne çarpacak'

'Kirli oyunlar, sahiplerinin yüzüne çarpacak'

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayhan, hem Türkiye hem de MHP üzerinde oynanan kirli oyunların sahiplerine sert bir şekilde döneceğini ifade etti.


MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, anayasa referandumu kapsamındaki tartışmaların kamuoyunun önünde cereyan ettiğini belirtti. 

Ülkenin beka sorunu ile karşı karşıya kalmasını isteyen kirli ağızlar ile bunun farkına varamayan aymazların ittifak halinde MHP'ye karşı karalama kampanyası başlattığını savunan Ayhan, içte ve dışta hem Türkiye hem de partileri üzerinde oynanan "kirli oyunların yine duvara çarpacağını ve sahiplerinin yüzüne sert bir şekilde döneceğini" ifade etti.

Ayhan, "Bizler Türklük ve Türkiye sevdalılarıyız. Bu necip milletin aleyhine bir çaba içine gireceğimizi düşünenler büyük bir gaflet içindedirler." değerlendirmesinde bulundu.

Ayhan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bir dönem Merkez Bankası Başkanlığı da yapmış olan, siyasi bedelini 57. Hükümetin ödediği politikalardan nemalanarak şahsi kariyerini bina edenlerin, memleketin menfaati için elini taşın altına koymayan, 2001'de 57. Hükümetin getirdiği Merkez Bankası bağımsızlığı ilkesini, 2015'te siyasete adım atmadan önce hatırlamayanlar, siyasette vefayı değil iftirayı benimseyenler, MHP karşıtlığını hatta düşmanlığını benimsemiş bulunmaktadır.

TBMM'de ve siyasi arenada MHP'nin politikalarına tek bir katkı sağlamayanlar, şimdilerde hiçbir zaman idrakına varamadığı ve bunu da o dönem canlı yayınlarda söylemekten çekinmediği, MHP'nin seçim beyannamelerini ve parti programını ağzına dolamış ahkam kesmektedir."

Siyasi kariyere iftira ve riya ile başlama haysiyetli bir iş olmadığı gibi atılan ilk oltaya takılmak da siyasi kariyerde niyetin halis olmadığının göstergesidir."

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.