PİYASALAR

  • BIST 1009524.590%
  • ALTIN2517.931.37%
  • DOLAR32.5970.17%
  • EURO34.6110.15%
  • STERLİN40.2650.38%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kınık ilçesinde yıldırım düştü: baba ve kızı öldü
Kınık ilçesinde yıldırım düştü: baba ve kızı öldü

Kınık ilçesinde yıldırım düştü: baba ve kızı öldü

Olay, İzmir'in Kınık ilçesinde saat 02.00 sıralarında tütüncülük yaparak geçimini sağlayan ailenin  Hamzalı Mahallesi Su Deposu mevkiinde meydana geldi.47 yaşındaki Bayram Türkmen ile ve 14 yaşındaki kızı Tülin Türkmen yıldırım düşmesi sonucu hayatlarını kaybettiler.

A+A-


3 çocuk babası Bayram Türkmen, ilçede etkili olan sağanak yağış nedeniyle kurutmak için beklediği tütünlerinin üzerini örtmek için yaşadıkları barakadan yıldırım düşmesi yaşandı.

Tülin Türkmen'i (kızı)yanına alan baba Türkmen, tütünlerin üzerini örtmek istedikleri sırada üzerlerine yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucunda, Bayram Türkmen ve kızı Tülin Türkmen ağır yaralandı.

Olayı farkeden yakınları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelmeye çalışan sağlık ekiplerinin ambulansı çamura saplandı. Jandarma ekipleri durumu hemen intikal ederek ambulans çamurdan çıkartılırken, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları kontrolde Bayram Türkmen ve Tülin Türkmen'in hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Baba ve kızın cansız bedeni, Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bayram Türkmen
Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer yaşanan olaylar  üzerine açıklama yaptı. Başkan Sadık Doğruer'in açıklaması: "Aşırı yağış sonucu yaşanan su baskınlarının haber alınmasıyla beraber Kınık Belediye Başkanlığı, Kınık Kaymakamlığı, AFAD İzmir Büyükşehir İtfaiyesi ve tüm resmi kurumlar ile koordineli bir şekilde çalışarak 200 kişi mahsur kaldıkları yerden alınarak Poyracık'taki kapalı spor salonuna yerleştirildi. Belediyemiz fırını ve sosyal tesislerinden 200 kişinin ihtiyaçları karşılanmıştır Hamzalı Mahallesi'nde meydana gelen Yıldırım düşmesi sonucu 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, hayatını kaybeden Bayram Türkmen ile kızı Tülin Türkmen'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerinde bulundu.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.