PİYASALAR

  • BIST 1009674.32-0.49%
  • ALTIN2427.694-0.04%
  • DOLAR32.570.15%
  • EURO35.0030.66%
  • STERLİN40.8050.89%
  1. HABERLER

  2. Kek, hayatını kurtardı
Kek, hayatını kurtardı

Kek, hayatını kurtardı

A+A-

Viranşehir'de Savcılar Sitesi'nde yaşayan Betül Erdoğan, terör saldırısının çocuklarına kek almak için markete gittiği esnada gerçekleştiğini ve kek sayesinde hayatta kaldıklarını anlattı.


Viranşehir'deki terör saldırısından kıl payı kurtulan, Savcılar Sitesi'nde yaşayan 2 çocuk annesi Betül Erdoğan, saldırıdan bir kek sayesinde kurtulduklarını söyledi.

Erdoğan, eşinin yaklaşık 3 ay önce ilçede polis memuru olarak göreve başladığını bildirerek, saldırı gecesi yeni doğan bebeklerini iğne yaptırmaya götürmek için eşiyle evden ayrıldıklarını, dönüşte büyük çocuklarına kek almak için yakınlardaki bir markete uğradıklarını ifade etti.

Terör saldırısının markette oldukları esnada gerçekleştiğini vurgulayan Erdoğan, "Biz markete uğradık, gitmesek eve geliyorduk, evimiz zaten markete fazla uzak da değil. Uzaklığı 3 dakika sürer. Biz markette olduğumuz esnada patlama olmuş, önce elektrikler gitti, sonra patlamayı yapmışlar. Biz de eve gelsek arabanın içerisinde olup saldırıyla karşı karşıya gelecektik. Eşim normalde aracını tam saldırının gerçekleştiği yere park ediyor. Patlama da orada olmuş, oradaki arabalar geldiğimizde yanıyordu, görünce şok olduk." diye konuştu.

Faciadan ailecek kıl payı kurtuldukları için şükrettiklerini vurgulayan Betül Erdoğan, "Marketten aldığımız bir kek hayatımızı kurtardı, 3 dakika önce buraya gelsek herhalde arabanın içinde ölmüş olurduk." ifadesini kullandı.


AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.