PİYASALAR

  • BIST 10010336.50%
  • ALTIN2401.8230.04%
  • DOLAR32.2590%
  • EURO34.642-0.09%
  • STERLİN40.272-0.11%
  1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Keith Flint kimdir?
Keith Flint kimdir?

Keith Flint kimdir?

Prodigy grubunun solisti 49 yaşındaki Keith Flint bu sabah evinde ölü bulundu. Prodigy grubuna dansçı olarak katılan Keith Flint, daha sonra grubun solisti olmuştu. Peki, Keith Flint kimdir?

A+A-

Sıra dışı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Keith Flint, Flint grubun diğer üyeleri gibi İngiltere'nin Essex şehrinde doğup büyüdü. Burada ilkokul ve lise öğrenimini tamamladı.

1980ların sonlarında bir müzik klubünde Liam Howlett ile tanıştı. Howlett'in şarkılarını dinledikten sonra onla çalışmak istediğini belirtti.

Keith Flint kimdir?
Aslında Flint ilk başlarda bir dansçıydı, fakat 1996 yılında "Firestarter" adlı şarkının vokalistliğini yaptı ve çok beğeni topladı.Bunun üzerine The Prodigy'nin sıradaki teklisi olan "Breathe" nin geri vokalliğini yaptı. Bundan da çok beğeni topladıktan sonra "Serial Thrilla" ve "Fuel My Fire" teklilerinde de vokalistlik yaptı ve bu tekliler bir albümde toplandı. Albüm o kadar beğenildi ki gelmiş-geçmiş en iyi dans müziği albümü olma yolunda hızla ilerledi. Bu gelişmeler Flint'i bir medya odağı haline getirdi. 2002'de "Baby's Got a Temper" teklisinde Flint ve Howlett bazı anlaşmazlıklar içine girdiler. Flint bu şarkıda vokallik yapmadı. Onun yerine "Hodride" teklisinde yer aldı.

Son çıkan Prodigy albümü "Invaders Must Die" da "Take Me to the Hospital", "Run with the Wolves" ve "Colours" şarkılarında vokallik yaptı.

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.