PİYASALAR

  • BIST 1009548.09-1.36%
  • ALTIN2488.656-0.01%
  • DOLAR32.5030.07%
  • EURO34.4970.47%
  • STERLİN40.2940.92%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karabük'e şehit acısı düştü
Karabük'e şehit acısı düştü

Karabük'e şehit acısı düştü

A+A-

Suriye'nin El Bab bölgesinde DEAŞ ile mücadele ederken şehit düşen Aytekin'in acısı memleketi Karabük'e düştü.


Uzman onbaşı Umut Aytekin'in şehit olduğu haberini, Karabük Mahallesi Gazi Aytekin Caddesi'nde oturan ailesine, Vali Mehmet Aktaş, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu ve Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ile birlikte verdi. Şehit evine ve evin bulunduğu bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Ev, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

Geçen yıl Haziran ayında göreve başladığı belirtilen Şehit uzman onbaşı Umut Aytekin'in cenazesi,  ikindi vakti Kent Meydanı'nda düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Şehidin ağabeyi Uğur Aytekin, ambulanstan indirilen kardeşinin tabutuna askerlerle birlikte omuz verdi. 

Şehidin annesi Zehra Aytekin, oğlunun fotoğrafına sarılıp, "Gözlerin ne kadar da güzelmiş oğlum senin. Anasının kuzusu. Nasıl kıydılar sana?" diyerek gözyaşı döktü. 

Cenaze namazına Vali Mehmet Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Maliye Daire Başkanı Tuğgeneral Hasan Baskı, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin, Burhanettin Uysal, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit Umut Aytekin'in cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.