PİYASALAR

  • BIST 10010169.04-0.95%
  • ALTIN2402.551-0.39%
  • DOLAR32.26-0.18%
  • EURO34.725-0.3%
  • STERLİN40.473-0.29%
  1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Kamyonetin ezdiği Ece'den müjdeli haber
Kamyonetin ezdiği Ece'den müjdeli haber

Kamyonetin ezdiği Ece'den müjdeli haber

Adana’da 7 ay önce kamyonetin ezdiği Ece Çelik, şimdi hem konuşuyor hem yürüyor. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ece'ye Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’e uygulanan beyin ameliyatı yapıldı.

A+A-

31 Temmuz 2017 tarihinde meydana gelen olayda, kamyonetle ezilmesi sonucu hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi Ece Çelik’in hayatta kalabilmesi için doktorlar onu 18 gün boyunca uyuttu.

Bu sırada Çelik’te beyin kanaması tespit edildiği için acil ameliyata alınarak kafatası kemiğinin bir parçası alınıp, beyne baskı yapmaması için karın boşluğuna konuldu.

Çelik 18 gün boyunca bir dizi ameliyat daha geçirdi. Durumu çok ağır olan Çelik, 18. günden sonra uyandırıldı. Tedavisi bir süre daha devam eden Çelik, 35 günün sonunda hastaneden taburcu edildi. Ancak Çelik, taburcu olduğunda ne konuşabiliyor ne de yürüyebiliyordu. Çelik’e fizik tedavi ve ilaç tedavisi uygulandı.

Beynine aldığı darbeden dolayı konuşması ve yürümesi çok zor olan Çelik, hem doktorların uyguladığı tedavi hem de kendi azmi sayesinde olaydan 7 ay sonra ayağa kalkarak yürümeye ve konuşmaya başladı. Çelik ve ailesi, yeniden yürüyüp konuşabildiği için çok mutlu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.