PİYASALAR

  • BIST 1009645.02-0.5%
  • ALTIN2430.3660.04%
  • DOLAR32.5290.08%
  • EURO34.8650.09%
  • STERLİN40.5030.07%
  1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kampanyaya kampanya desteği: Nemrut, Halfeti, Zeugma turu ücretsiz
Kampanyaya kampanya desteği: Nemrut, Halfeti, Zeugma turu ücretsiz

Kampanyaya kampanya desteği: Nemrut, Halfeti, Zeugma turu ücretsiz

A+A-

Gaziantep'te Şirehan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kavas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'komşunu al gel' çağrısına destek olmak amacıyla kente gelen gurbetçi gelin ve damatlara Nemrut, Halfeti ve Zeugma turu hediye edeceklerini söyledi.


Gaziantep'te bir otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Komşunu Al Gel" kampanyasına destek olmak için kente gelen gurbetçi gelin ve damatlara, Nemrut, Halfeti ve Zeugma turu hediye edecek.

Gaziantep merkezli Şirehan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Kavas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, turizm sektörünün temsilcileriyle buluşmasında, yurt dışında yaşayan vatandaşların düğün, sünnet gibi etkinlikleri ile tatillerini Türkiye'de geçirmeleri çağrısında bulunduğunu anımsatarak, kendilerinin de bu kampanya kapsamında düğün, nişan ve sünnet gibi etkinliklerini Şirehan'da yapacak gurbetçilere Nemrut, Halfeti ve Zeugma turunu hediye edeceklerini ifade eti.

Dünyaca ünlü mutfağı ile UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağına dahil edilen Gaziantep'in, Nemrut, Rumkale, Zeugma, Balıklıgöl, Göbeklitepe, Harran gibi dünya tarihi ve kültürel zenginliklerine otomobille 1-2 saat uzaklıkta olduğunu dile getiren Kavas, şunları kaydetti:

"Komşusunu da alarak Gaziantep'e gelecek olan gurbetçilerimiz, bir taraftan dünyanın en lezzetli yemeklerini tatma fırsatı bulacak, diğer taraftan da dünyanın gözbebeği olan tarihi mekanları gezebilecektir. Şirehan Grup olarak, düğününü otelimizde yapacak olan çiftlere Nemrut, Halfeti ve Zeugma turunu hediye olarak vereceğiz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a başlattığı bu kampanyadan dolayı teşekkür ederken, tüm gurbetçilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Gün, ülkemiz için elini taşın altına koyma günüdür. Dünyanın en misafirperver ülkesiyiz. Gastronominin başkentiyiz. Tarihin ve kültürün merkeziyiz. Gurbetçilerimizi bu güzellikleri görmeye ve yaşamaya davet ediyoruz."

Kavas, Gaziantep'e turların yavaş yavaş başladığını, havaların ısınmasıyla kente gelecek yerli ve yabancı turist sayısında önemli artış beklediklerini sözlerine ekledi.

AA
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.